Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
PVC kliktegel leather donkergrijs 500x500x5,5mm PVC kliktegel leather donkergrijs 500x500x5,5mm PVC kliktegel leather donkergrijs 500x500x5,5mm

PVC kliktegel leather donkergrijs 500x500x5,5mm

Product informatie

PVC kliktegels leather design donkergrijs 

Let op! Wanneer u verschillende kleuren kliktegels wilt combineren voor uw vloer dienen de PVC kliktegels speciaal besteld te worden zodat de sluiting goed op elkaar aansluit. De verwachte levertijd hiervoor is ca. 3 weken. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

De pvc kliktegels leather design  hebben een oneindig aantal toepassingen welke een veelzijdige en concurrerende vloeroplossing is. Pvc kliktegels worden ook wel pvc vloertegels genoemd en om verwarring te voorkomen het zijn dezelfde soort producten. Onze pvc vloertegels worden gemaakt van pvc en kunnen makkelijk gelegd worden. Het voordeel van de pvc vloertegels is dat het op vrijwel elke bestaande ondergrond zoals bijv. hout, beton, natuurstenen tegels en linoleum gelegd kan worden. Kortom de pvc vloertegels bieden een eenvoudige en snelle oplossing om beschadigde en verontreinigde vloeren te bedekken. Bovendien zijn de pvc vloertegels een buitengewoon veerkrachtig en ergonomisch vloersysteem. Maak een keuze op uit het uitgebreide assortiment pvc vloertegels op basis van toepassing, structuur en kleur en voorzie uw ruimte van een stevige en duurzame pvc vloer. 

Leginstructies van pvc vloertegels.

De pvc vloertegels kunnen eenvoudig gelegd worden. Door het inventieve kliksysteem van de pvc vloertegels is er nauwelijks een naad waar vuil tussen kan gaan zitten. Deze pvc vloertegels hebben uitstekende akoestische kenmerken en zijn voorzien van een anti-vermoei baar oppervlakte. Pvc vloertegels kunnen verlijmd worden maar is niet te allen tijde noodzakelijk. De pvc vloertegels dienen geïnstalleerd te worden bij een minimum temperatuur van 15 graden Celsius. Dat geldt voor zowel de pvc vloertegels als de ruimte waarin ze gelegd worden. Daarnaast adviseren wij de pvc vloertegels minimaal 24 uur voor het leggen van de vloer in de ruimte neer te leggen om er voor te zorgen dat de pvc vloertegels kunnen acclimatiseren aan de ruimte. Tot slot is het verstandig een ruimte van 5mm aan de zijkanten over te houden aangezien het mogelijk is dat de pvc vloertegels een beetje gaan uitzetten. Pvc kliktegels die worden blootgesteld aan direct zonlicht dienen verlijmd te worden om te voorkomen dat de pvc vloertegels extreem uitzetten. Het niet volgen van de instructies kan gevolgen hebben voor de garantie van uw pvc vloertegels. Voor het leggen van de pvc vloertegels is geen speciaal gereedschap of ingewikkelde voorbewerking van de ondergrond nodig. Bijsnijden is in een handomdraai gebeurd. Pvc vloertegels verbeteren het uiterlijk, de functionaliteit en de waarde van een ruimte en zijn een uitstekend alternatief voor gelijmde vinyl tegels. Pvc kliktegels bieden een schonere, warmere, lichtere omgeving en zijn perfect voor het kleur coderen van verschillende gebieden binnen een vertrek of werkplek. Bovendien voelt de vloer warmer aan dan beton of traditionele tegels.

Het is niet altijd nodig, maar wij adviseren om de tegels - wanneer deze worden gelegd in ruimtes die aan grote temperatuurschommelingen onderhevig zijn - te verlijmen. Bij temperatuurverschillen kunnen de tegels gaan werken. Door de tegels te verlijmen zullen hier geen problemen ontstaan en blijven de tegels mooi aaneengesloten liggen.

Let op: het is zeer belangrijk dat de PVC vloertegels op een egale ondergrond gelegd worden, anders kan het kliksysteem van de PVC vloertegels aangetast worden. De kliktegels zijn niet geschikt voor (permanent) buitengebruik ivm de hoge temperatuurwisselingen. Niet olie-/benzine bestendig!

Technische informatie van deze pvc vloertegels.

Gewicht: 5,8 kg/m2
Dikte: 4mm (0,2mm)
Verbinding: Zwaluwstaart
Hardheid: 92 Shore A
Anti slip: Anti slip DS R10

Toepassingsmogelijkheden van pvc vloertegels.

Onze pvc vloertegels worden op veel verschillende wijzen gebruikt. Het is belangrijk dat u rekening houdt met het gebruik. Voor normaal gebruik, zoals in huis- of kantooromgeving, raden wij u een pvc vloertegel aan met een dikte van 4-5mm. Voor zwaar gebruik, zoals in fabriekshallen of magazijnen, raden wij u pvc vloertegels aan met een dikte van 7mm. De vloer moet tenslotte onder de hevigste omstandigheden stand houden. Voor zwaardere variant pvc vloertegels van 7mm klikt u hier. Alle pvc vloertegels dienen verlijmd te worden indien ze worden blootgesteld aan extreme temperatuurverschillen of indien de tegels worden blootgesteld aan direct zonlicht. De pvc kliktegels kunnen toegepast worden in:

  • Fitnessruimtes; 
  • Showrooms;
  • Kantoren; 
  • Garages; 
  • Wachtruimtes;
  • Crèches;   
  • Werkplaatsen 
  • Laboratoria

 Voordelen van pvc vloertegels

De pvc vloertegels zijn antislip;
Een goede prijs/kwaliteit verhouding;
De pvc vloertegels zijn geschikt voor gebruik binnenshuis; 
Pvc vloertegels werken geluiddempend; 
Bieden een uitstekende warmte-isolatie;
Eenvoudig te onderhouden;
Pvc vloertegels zijn snel en eenvoudig te installeren.


Overige
Naast deze leather design pvc vloertegels biedt Rubbermagazijn pvc kliktegels met diamant design, hamerslag design en noppen design.

Wilt u vandaag nog de PVC kliktegels ontvangen? Neem dan contact op met service@Rubbermagazijn . Het is ook mogelijk om uw product(en) bij ons af te halen in Zoetermeer. Deze mogelijkheid kan u kiezen in het betaalproces. Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat het product klaar staat.

Hulp nodig voor het leggen van de pvc kliktegels? Bekijk dan hier het instructiefilmpje: