Voor 17:00 besteld, Gratis binnen 48 uur geleverd
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Terug naar overzicht

Betaalmethoden

U kunt bij Rubbermagazijn op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via credit card (Visa, MasterCard en American Express). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Klanten die met credit card willen betalen moeten rekening houden met €4,00 euro incl. BTW administratiekosten.

Via iDEAL. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via PayPal. Deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen in Nederland en België. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. U kunt hier inloggen op uw account en de betaling bevestigen.

Via Maestro. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via Mister Cash.
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. De betaalmethode is te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Uw betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de desbetreffende instantie en deze brengt u naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.

Via Vooruit betalen. U maakt in dat geval het factuurbedrag zelf naar ons over rekeningnummer NL36ABNA0479001529 t.n.v. Rubbermagazijn BV. Vergeet niet het factuurnummer te vermelden. Zo kunnen wij uw betaling snel en correct afhandelen.

Via Achteraf betalen met Billink. Met achteraf betalen is het mogelijk om voor Nederlandse klanten (zowel consumenten als bedrijven) tot € 2.500 op rekening te kopen. Voor Belgische particulieren klanten is dit ook mogelijk; voor Belgische bedrijven helaas niet.
Klanten die achteraf willen betalen moeten rekening houden met € 1,50 + 3% administratiekosten. Betalingen dient u over te maken aan Billink. Rubbermagazijn heeft Billink BV gemachtigd, conform de algemene voorwaarden, om de bijgevoegde nota aan u te factureren. U ontvangt van Billink een factuur en maakt het openstaande bedrag dus naar Billink over en niet naar Rubbermagazijn!