Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk

Nieuws

Uw boot : goed voorbereid te water

woensdag, 03 april 2019

Het mooie weer komt er aan en daarom staat de maand april helemaal in het teken van de boot. Welke producten heeft u nodig ter voorbereiding op het bootseizoen?
Meer informatie

Tienerhuis Helmond

donderdag, 28 februari 2019

Het Tienerhuis en Skatepark in Helmond is de plek waar de jeugd van 10-17 jaar samenkomt. Zowel op het Skatepark als in het Tienerhuis is de toegang gratis. Er is hier van alles te doen op zowel sportief en sociaal vlak. Het Tienerhuis wordt gesubsidieerd vanuit de gemeente en wordt gerund door vrijwilligers en één medewerker.
Meer informatie

Lentekriebels

dinsdag, 05 februari 2019

De lente is weer aangebroken en daar moeten de nodige voorbereidingen voor getroffen worden. Dit is dan ook een goed moment om eens goed de tuin onder handen te nemen. Rubbermagazijn helpt u daar graag bij.
Meer informatie

Focus op het huis

donderdag, 17 januari 2019

In februari staat Rubbermagazijn helemaal in het teken van het huis. Welke producten heeft u nodig voor het opknappen of verbeteren van uw huis en waar dienen deze producten precies voor? Dat leest u in deze blog.
Meer informatie

Voorkom uitglijden, het ijs is al glad genoeg

vrijdag, 04 januari 2019

Het is weer winter en dat betekent veel kou, sneeuw en ijs. Daardoor vergoot de kans op gladheid en dus ook op uitglijden. Ook op de werkvloer is uitglijden een van de meest voorkomende ongeval types. Maar hoe kun je nu als bedrijf het risico op uitglijden, struikelen of vallen verkleinen en uw bedrijf veiliger maken?
Meer informatie

Prettige feestdagen en een gelukkig 2019!

donderdag, 06 december 2018

Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar. Wij kunnen terug kijken op een succesvol jaar dat u mede mogelijk heeft gemaakt.
Meer informatie

Voor sporters en sportscholen

maandag, 12 november 2018

Deze maand staat onze blog in het teken van de sportschool. Of je nu thuis een sportruimte wilt maken of je eigen sportschool wilt beginnen, Rubbermagazijn vertelt je graag welke producten hiervoor nodig zijn en waarom.
Meer informatie

Silverwing | TU Delft

maandag, 29 oktober 2018

Eind 2017 kwamen een aantal lucht- en ruimtevaart studenten van de TU Delft op het idee een persoonlijk vliegvoertuig te ontwerpen. Zij maken dit idee realiteit door het ontwerpen en uiteindelijk bouwen van het voertuig.
Meer informatie

Oplossingen tegen gladheid

maandag, 15 oktober 2018

Gladheid, zeker op werkplaatsen, is erg belangrijk. Daarom wilt Rubbermagazijn onze klanten tips geven hoe de veiligheid verhoogd kan worden en gladheid tegengegaan kan worden. In deze blog geven wij tips en informatie over onze producten die u kunt gebruiken tegen gladheid.
Meer informatie

Talaria

maandag, 01 oktober 2018

Talaria is een nieuw project van studenten van de TU Delft. Het team bestaat uit 36 studenten: een mix van bachelors- en masters afkomstig van vier verschillende continenten. Afgelopen jaar zijn zij bezig geweest met het ontwerpen en perfectioneren van het eerste prototype.
Meer informatie