Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk

Nieuws

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

maandag, 02 december 2019

Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar. Wij kunnen terugkijken op een succesvol jaar waar u een zeer waardevolle bijdrage aan geleverd heeft!
Meer informatie

Bouw bewust!

maandag, 02 september 2019

Deze maand staat onze blog volledig in het teken van bewust bouwen. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment gerelateerd aan de bouw zoals celrubber, pakkingmateriaal, rubberstrips, antivermoeidheidsmatten en rubberen lopers.
Meer informatie

Race naar Rubbermagazijn voor uw auto onderdelen!

dinsdag, 30 juli 2019

Deze maand staat geheel in het teken van de auto. Rubbermagazijn biedt een groot scala aan producten voor het tunen van auto’s of het renoveren van oldtimers. Van siliconen slangen tot profielen, van rubberen lopers tot trillingsdempers: bij ons vindt u het allemaal! Maar waar kunt u deze producten voor gebruiken? Dat leest u verder in deze blog.
Meer informatie

Een leuk feest, is een veilig feest!

maandag, 08 juli 2019

Het is weer zomer en dat betekent evenementen seizoen. Tijdens evenementen als festivals, concerten, beurzen, workshops en verschillende sport- en bedrijfsactiviteiten is veiligheid voor de bezoekers en/of artiesten van groot belang. In deze blog leest u waarom veiligheid tijdens de evenementen zo belangrijk is en hoe u ervoor kunt zorgen dat u een veilig evenement organiseert.
Meer informatie

Nog 1 maand te gaan en moet de caravan/camper weer klaar staan!

vrijdag, 31 mei 2019

De zomer gaat weer beginnen, dat betekent vakantietijd! Veel mensen trekken er op uit met de caravan. Rubbermagazijn helpt u graag met het vakantie klaar maken van uw caravan, camper en vouwwagen voor de zomer.
Meer informatie

Land- en Tuinbouw

maandag, 29 april 2019

Het vee gaat de wei weer in! Naast het onderhouden van de looppaden naar de weide wilt u natuurlijk ook het verblijf van de dieren zo comfortabel mogelijk maken. Leest u verder hoe u uw land en stallen diervriendelijk kunt maken.
Meer informatie

Uw boot : goed voorbereid te water

woensdag, 03 april 2019

Het mooie weer komt er aan en daarom staat de maand april helemaal in het teken van de boot. Welke producten heeft u nodig ter voorbereiding op het bootseizoen?
Meer informatie

Tienerhuis Helmond

donderdag, 28 februari 2019

Het Tienerhuis en Skatepark in Helmond is de plek waar de jeugd van 10-17 jaar samenkomt. Zowel op het Skatepark als in het Tienerhuis is de toegang gratis. Er is hier van alles te doen op zowel sportief en sociaal vlak. Het Tienerhuis wordt gesubsidieerd vanuit de gemeente en wordt gerund door vrijwilligers en één medewerker.
Meer informatie

Lentekriebels

dinsdag, 05 februari 2019

De lente is weer aangebroken en daar moeten de nodige voorbereidingen voor getroffen worden. Dit is dan ook een goed moment om eens goed de tuin onder handen te nemen. Rubbermagazijn helpt u daar graag bij.
Meer informatie

Focus op het huis

donderdag, 17 januari 2019

In februari staat Rubbermagazijn helemaal in het teken van het huis. Welke producten heeft u nodig voor het opknappen of verbeteren van uw huis en waar dienen deze producten precies voor? Dat leest u in deze blog.
Meer informatie