Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Oke
Showroom gesloten! Producten afhalen op locatie in Zoetermeer is mogelijk na het plaatsen van een online bestelling. 
Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis zelfde werkdag verzonden
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen mogelijk

Nieuws

Tochtstrips zijn een koud kunstje!

Tochtstrips zijn een koud kunstje!

donderdag, 21 oktober 2021

In de wintermaanden kan het behoorlijk koud zijn in ons land. De verwarming maakt dan vaak overuren. Door de stijgende gasprijzen dreigt de energierekening de komende winter met tientallen euro’s per maand omhoog te gaan. Het Rijk stelt 150 miljoen euro ter beschikking aan gemeenten, die in buurten waar veel energiearmoede voorkomt gericht aan de slag kunnen gaan. Er zijn relatief goedkope en duurzame oplossingen waarmee u op een snelle én effectieve manier uw huis beter kunt isoleren. Hoog tijd om te kijken of en hoe u uw huis beter kan isoleren, zodat u kunt besparen op de energiekosten!
Meer informatie
Een veilige trap

Een veilige trap

maandag, 27 september 2021

Over het algemeen wordt er weinig geschreven over de veiligheid van een trap. Toch gebeuren er jaarlijks veel ongelukken op een trap. De veiligheid van trappen in winkels, kantoren, gebouwen en woningen is hierdoor niet geheel onbelangrijk. Rubbermagazijn heeft diverse producten om de veiligheid op een trap te waarborgen. In deze blog worden een aantal mogelijkheden gegeven om een trap zo veilig mogelijk te maken.
Meer informatie
Binnen een handomdraai een mooie en praktische PVC vloer

Binnen een handomdraai een mooie en praktische PVC vloer

donderdag, 26 augustus 2021

PVC kliktegels zijn geschikt voor woningen en werkvloeren en kunnen tevens worden gelegd op vrijwel iedere bestaande ondervloer, zoals beton, hout en natuurstenen. De tegels hebben een geluiddempende werking, bieden uitstekende warmte-isolatie en zijn voorzien van een antisliplaag. Rubbermagazijn heeft een groot aanbod van verschillende PVC tegels
Meer informatie
Lente begint bij Rubbermagazijn

Lente begint bij Rubbermagazijn

dinsdag, 02 maart 2021

Als we aan de lente denken, dan denken we natuurlijk aan Rubbermagazijn. Voordat de lente van start gaat moet er nog enkele voorbereidingen gedaan worden. Er zijn dan natuurlijk producten nodig om uw balkon, tuin en huis lente klaar te maken. Dit kan gedaan worden door een waterslang, houten terrastegels, rubberen terrastegels, speelplaatstegels en ga zo maar door.
Meer informatie
Dé technisch rubber leverancier

Dé technisch rubber leverancier

dinsdag, 02 februari 2021

Rubbermagazijn staat bekend om zijn groot assortiment in rubber. Naast dat wij een groot assortiment aanbieden in rubber bieden wij ook assortiment aan in praktische producten en technische artikelen zoals slangen, trillingdempers en rubber strips. De producten uit ons assortiment worden voor veel verschillende branches en sectoren toegepast.
Meer informatie
Antislip het nieuwjaar in met Rubbermagazijn

Antislip het nieuwjaar in met Rubbermagazijn

dinsdag, 05 januari 2021

Vele van onze klanten weten dat wij gespecialiseerd zijn in rubber, dit is namelijk ook te herleiden uit onze bedrijfsnaam en slogan. Waar komt het woord rubber vandaan? Wat is de geschiedenis van rubber? Wat voor soort rubber zijn er? Wat voor rubber producten heeft Rubbermagazijn? Dit zijn allemaal soorten vragen die hier in deze blog aanbod komen.
Meer informatie
Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

maandag, 07 december 2020

Graag willen wij u bedanken voor uw vertrouwen in Rubbermagazijn. Wij kijken terug op een succesvol jaar dankzij u! Wij hopen ook volgend jaar weer voor u klaar te staan met een nog breder assortiment.
Meer informatie
Rubbermagazijn voor al uw fitness vloeren

Rubbermagazijn voor al uw fitness vloeren

dinsdag, 03 november 2020

U kent het wel wanneer het einde van het jaar bijna in zicht is en u al begint met het maken van nieuwe voornemens voor het volgende jaar. Voor de meeste mensen staat beginnen met sporten bovenaan het lijstje. Vandaar dat deze maand in het teken staat van sporten. Wij van Rubbermagazijn vertellen u graag wat voor soorten fitness producten/vloeren wij aanbieden. Een goed begin is namelijk het halve werk.
Meer informatie
Oplossing tegen gladheid

Oplossing tegen gladheid

vrijdag, 02 oktober 2020

Het is alweer de tiende maand van het jaar. De maand oktober staat bekend als een natte maand met bladeren die vallen van de bomen, met veel regen, regen, en nog eens regen. Vallende bladeren met veel regen betekent dat er snel gladheid kan ontstaat. De rubbervloeren noppen en pvc-kliktegels zijn uitsluitend te gebruiken voor toepassingen binnenshuis. Dus wellicht kan je de rubbervloer noppen vervangen voor een deurmat of entreemat zodat je de nattigheid niet mee naar binnen neemt en de gladheid binnen verminderd. Hieronder een aantal producten die antislip zijn en gladheid voorkomen.
Meer informatie
Vigorous Crossfit & Rubbermagazijn

Vigorous Crossfit & Rubbermagazijn

donderdag, 24 september 2020

Vigorous Crossfit is een gym dat gevestigd is in Den Haag. Vigorous Crossfit geeft voornamelijk lessen op het gebied van “Core” Strength hand Conditioning trainingen. De gym heeft bij Rubbermagazijn 100 stuks rubberen tegels gekocht met een afmeting van 1000 mm bij 1000 mm en een dikte van 25 mm. Wij van Rubbermagazijn zijn langs geweest voor een interview.
Meer informatie