Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Oke
Na het plaatsen van een online bestelling is afhalen mogelijk bij ons magazijn in Zoetermeer.
Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis zelfde werkdag verzonden
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen mogelijk

Actueel

Review & Win!

Review & Win!

maandag, 12 september 2022

Onlangs hebben wij een nieuwe functie toegevoegd, namelijk het achterlaten van product reviews. Jullie hebben de afgelopen periode al flink wat nuttige reviews achtergelaten, ontzettend bedankt hiervoor! Door uw persoonlijke ervaringen met anderen te delen, helpt u hen met het maken van de juiste keuze. Wij stellen uw mening dan ook zeer op prijs, daarom hebben wij nu een leuke winactie! Lees gauw verder en maak iedere maand kans op een mooie kokos deurmat.
Meer informatie
WeAreQueer X Rubbermagazijn

WeAreQueer X Rubbermagazijn

vrijdag, 05 augustus 2022

WeAreQueer is een sportschool gevestigd in het bruisende Amsterdam. WeAreQueer is er op gericht om binaire verhoudingen volledig buiten de deur te houden. Het is een plek waar je vooral lekker kan sporten, waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar geen outfit te ver gaat. Het gezicht achter WeAreQueer Amsterdam? Dat is Senn. Senn is personal trainer en voedingscoach. Senn heeft als non-binair persoon veel stress ervaren in de sportschool en heeft door de behoefte vanuit de LHBTQIA+ community dit initiatief opgezet. Benieuwd naar het initiatief en het resultaat? Lees dan verder!
Meer informatie
Het aanleggen van grindmatten

Het aanleggen van grindmatten

woensdag, 22 juni 2022

Een nieuw grindpad, de verbouwing van uw tuin of de aanleg van een paddock? Grindmatten zijn hier uiterst geschikt voor. Met grindmatten voorkomt u namelijk verzakking en spoorvorming. Daarnaast worden grindmatten veelal toegepast als bodemversteviging. Het is echter wel belangrijk om te weten welke grindmat geschikt is voor uw situatie, hoe u de grindmatten kan plaatsen en hoe u de grindmatten kan afwerken. Wij geven u hier graag meer informatie over.
Meer informatie
Voorbereid de zomer in met de waterslangen van Rubbermagazijn

Voorbereid de zomer in met de waterslangen van Rubbermagazijn

maandag, 30 mei 2022

De zomer komt eraan: de bodem wordt droger en de bloemen en planten moeten worden voorzien van water. Bereid u goed voor op de zomer met onze waterslangen! U kunt bij ons terecht voor professionele waterslangen, voor onder andere de agrarische sector, maar ook voor tuinslangen voor bijvoorbeeld het wassen van uw auto of het besproeien van planten. In deze blog gaan wij dieper in op de eigenschappen van onze verschillende waterslangen.
Meer informatie
Nieuw bij Rubbermagazijn!

Nieuw bij Rubbermagazijn!

woensdag, 20 april 2022

Wij zijn continu bezig met het uitbreiden en optimaliseren van ons assortiment, zodat wij nóg beter aan uw behoefte kunnen voldoen. Zo hebben wij onlangs een nieuwe module toegevoegd voor een aantal van onze producten. Daarnaast hebben wij de afgelopen maand wij weer nieuwe producten toegevoegd aan ons brede kernassortiment. In deze blog lichten wij deze producten uit en gaan wij dieper in op de toepassingen en eigenschappen van onze allernieuwste producten!
Meer informatie
Een veilig feest begint bij Rubbermagazijn

Een veilig feest begint bij Rubbermagazijn

dinsdag, 22 maart 2022

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! Het festival seizoen gaat bijna van start en alle andere evenementen kunnen weer doorgaan. Rubbermagazijn heeft diverse producten in het assortiment om de veiligheid op feesten en festivals te waarborgen. Lees snel verder en kijk wat wij voor uw evenement kunnen betekenen!
Meer informatie
Al lenteklaar? Verbouwen maar!

Al lenteklaar? Verbouwen maar!

vrijdag, 25 februari 2022

Het is weer maart. Nog héél even en de lente gaat weer van start (eindelijk!). Het voorjaar is dé tijd om uw tuin, terras of andere buitenplaatsen te verbouwen. Wij hebben diverse producten in het assortiment die u helpen bij het lenteklaar maken van uw buiten omgevingen! Lees onze blog en kom meer te weten over onze verschillende producten en de bijbehorende eigenschappen.
Meer informatie
Matten voor al uw projecten!

Matten voor al uw projecten!

maandag, 14 februari 2022

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan; wij hebben een zeer breed assortiment van matten. Bij ons vind u de geschikte matten voor uw project. De matten bij ons in het assortiment kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Lees onze blog en bekijk wat een mat voor u kan betekenen! Van stalmatten en ringmatten tot aan antislipmat op rol en droogloopmatten: je vindt het bij ons in het assortiment. In deze blog gaan we dieper in op de toepassingen en voordelen van de verschillende soorten matten.
Meer informatie
Merry Christmas and a happy new year!

Merry Christmas and a happy new year!

maandag, 13 december 2021

Namens het team van Rubbermagazijn wensen wij u een vrolijk kerstfeest en een fantastisch 2022! Het was een bewogen jaar, maar ondanks het coronavirus kijken wij terug op een succesvol 2021, dankzij u!
Meer informatie
Voor iedere klus een afdichting!

Voor iedere klus een afdichting!

dinsdag, 30 november 2021

Wat is het verschil tussen cel-, mos- en volrubber? Welke kwaliteit heb ik nodig bij afdichtingen die brandstof-, olie- en gasbestending moeten zijn? Rubbermagazijn heeft een groot assortiment van diverse afdichtingsprofielen. In deze blog wordt er dieper ingegaan op de kwaliteiten en toepassingen van onze profielen.
Meer informatie