Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk

Nieuws

Prettige feestdagen en een gelukkig 2019!

donderdag, 06 december 2018

Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar. Wij kunnen terug kijken op een succesvol jaar dat u mede mogelijk heeft gemaakt.
Meer informatie

Voor sporters en sportscholen

maandag, 12 november 2018

Deze maand staat onze blog in het teken van de sportschool. Of je nu thuis een sportruimte wilt maken of je eigen sportschool wilt beginnen, Rubbermagazijn vertelt je graag welke producten hiervoor nodig zijn en waarom.
Meer informatie

Silverwing | TU Delft

maandag, 29 oktober 2018

Eind 2017 kwamen een aantal lucht- en ruimtevaart studenten van de TU Delft op het idee een persoonlijk vliegvoertuig te ontwerpen. Zij maken dit idee realiteit door het ontwerpen en uiteindelijk bouwen van het voertuig.
Meer informatie

Oplossingen tegen gladheid

maandag, 15 oktober 2018

Gladheid, zeker op werkplaatsen, is erg belangrijk. Daarom wilt Rubbermagazijn onze klanten tips geven hoe de veiligheid verhoogd kan worden en gladheid tegengegaan kan worden. In deze blog geven wij tips en informatie over onze producten die u kunt gebruiken tegen gladheid.
Meer informatie

Talaria

maandag, 01 oktober 2018

Talaria is een nieuw project van studenten van de TU Delft. Het team bestaat uit 36 studenten: een mix van bachelors- en masters afkomstig van vier verschillende continenten. Afgelopen jaar zijn zij bezig geweest met het ontwerpen en perfectioneren van het eerste prototype.
Meer informatie

Alles voor de auto & tuning

maandag, 10 september 2018

Siliconen slangen komen oorspronkelijk uit de autosport. Ze zien er met hun felle kleuren namelijk te gek uit, zijn zeer duurzaam en ook nog eens goed geschikt voor eventuele andere toepassingen bijvoorbeeld als een turboslang of een luchtslang. Een van de voordelen van siliconen slangen is dat ze drukbestendig zijn. Een slang tussen turbo en motor móét namelijk hoog drukbestendig zijn om goed te kunnen functioneren. Een ander voordeel is dat de siliconen slangen bestendig zijn tegen chemicaliën. Ook zijn ze bestand tegen zowel zeer hoge als zeer lage temperaturen. Hun werktemperatuur ligt tussen -50°C tot +180°C.
Meer informatie

Nova Electric Racing

donderdag, 06 september 2018

Nova Electric Racing is een non-profitorganisatie bestaande uit een compact team studenten van verschillende faculteiten van de TU Delft. Zij allen zijn uiterst gemotiveerden gedreven om hun doelen met de NovaBike te bereiken.
Meer informatie

Rubber voor de trap

dinsdag, 04 september 2018

In veel huizen is de trap een in het oog springend object. Vaak centraal geplaatst in de hal en vormt het een visitekaartje van uw bedrijf of huis.
Meer informatie

Meer weten over rubber?

dinsdag, 04 september 2018

Rubber is een polymeer dat zowel synthetisch kan worden geproduceerd alsook natuurlijk kan worden gewonnen uit het latex (het sap) dat in een aantal plantsoorten voorkomt.
Meer informatie

Alles voor de klusser/bouw

woensdag, 08 augustus 2018

Deze maand staat onze blog helemaal in het teken van de klusser/bouw met speciaal in de schijnwerpers onze celrubber producten, lijm/kit, rubberen matten, pakkingsmateriaal en de PVC kliktegels. Al deze producten worden vaak bij ons besteld en roepen ook vaak dezelfde vragen op bij onze klanten. Vanuit Rubbermagazijn leek het ons een goed idee de meest voorkomende vragen eens uitgebreid te behandelen. In deze blog zetten wij de meest voorkomende vragen over celrubber, lijm, rubberen matten, pakkingsmateriaal en PVC kliktegels voor u op een rijtje.
Meer informatie