Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk

Nieuws

Oplossingen tegen gladheid

maandag, 15 oktober 2018

Gladheid, zeker op werkplaatsen, is erg belangrijk. Daarom wilt Rubbermagazijn onze klanten tips geven hoe de veiligheid verhoogd kan worden en gladheid tegengegaan kan worden. In deze blog geven wij tips en informatie over onze producten die u kunt gebruiken tegen gladheid.
Meer informatie

Talaria

maandag, 01 oktober 2018

Talaria is een nieuw project van studenten van de TU Delft. Het team bestaat uit 36 studenten: een mix van bachelors- en masters afkomstig van vier verschillende continenten. Afgelopen jaar zijn zij bezig geweest met het ontwerpen en perfectioneren van het eerste prototype.
Meer informatie

Alles voor de auto & tuning

maandag, 10 september 2018

Siliconen slangen komen oorspronkelijk uit de autosport. Ze zien er met hun felle kleuren namelijk te gek uit, zijn zeer duurzaam en ook nog eens goed geschikt voor eventuele andere toepassingen bijvoorbeeld als een turboslang of een luchtslang. Een van de voordelen van siliconen slangen is dat ze drukbestendig zijn. Een slang tussen turbo en motor móét namelijk hoog drukbestendig zijn om goed te kunnen functioneren. Een ander voordeel is dat de siliconen slangen bestendig zijn tegen chemicaliën. Ook zijn ze bestand tegen zowel zeer hoge als zeer lage temperaturen. Hun werktemperatuur ligt tussen -50°C tot +180°C.
Meer informatie

Nova Electric Racing

donderdag, 06 september 2018

Nova Electric Racing is een non-profitorganisatie bestaande uit een compact team studenten van verschillende faculteiten van de TU Delft. Zij allen zijn uiterst gemotiveerden gedreven om hun doelen met de NovaBike te bereiken.
Meer informatie

Rubber voor de trap

dinsdag, 04 september 2018

In veel huizen is de trap een in het oog springend object. Vaak centraal geplaatst in de hal en vormt het een visitekaartje van uw bedrijf of huis.
Meer informatie

Meer weten over rubber?

dinsdag, 04 september 2018

Rubber is een polymeer dat zowel synthetisch kan worden geproduceerd alsook natuurlijk kan worden gewonnen uit het latex (het sap) dat in een aantal plantsoorten voorkomt.
Meer informatie

Alles voor de klusser/bouw

woensdag, 08 augustus 2018

Deze maand staat onze blog helemaal in het teken van de klusser/bouw met speciaal in de schijnwerpers onze celrubber producten, lijm/kit, rubberen matten, pakkingsmateriaal en de PVC kliktegels. Al deze producten worden vaak bij ons besteld en roepen ook vaak dezelfde vragen op bij onze klanten. Vanuit Rubbermagazijn leek het ons een goed idee de meest voorkomende vragen eens uitgebreid te behandelen. In deze blog zetten wij de meest voorkomende vragen over celrubber, lijm, rubberen matten, pakkingsmateriaal en PVC kliktegels voor u op een rijtje.
Meer informatie

Forze Hydrogen Electric Racing | TU Delft

donderdag, 02 augustus 2018

Het Forze Hydrogen Electric Racing Team Delft houdt zich al sinds 2007 bezig met het ontwikkelen van high-tech op waterstof aangedreven raceauto’s. Het team bestaat uit ongeveer 50 gepassioneerde en getalenteerde studenten van het TU Delft die allemaal hetzelfde doel en visie hebben: schoon vervoer in de toekomst met water als enige uitstoot.
Meer informatie

Alles voor paardensport

woensdag, 18 juli 2018

Net als met elke andere sport is het bij paardensport net zo belangrijk dat alles goed en veilig verloopt. Ook het verblijf van de paarden in de paardenstallen en maneges wilt u zo comfortabel mogelijk maken. Leest u verder in deze blog over hoe u uw paardenstal en/of manege diervriendelijk maakt.
Meer informatie

Rubber & evenementen

donderdag, 07 juni 2018

Het is weer zomer en dat betekent: evenementen seizoen. Tijdens evenementen als festivals, beurzen, workshops, verschillende sport- en bedrijfsactiviteiten maar ook bij jubilea, huwelijken en examenfeesten is veiligheid van zeer groot belang. In deze blog leest u waarom veiligheid tijdens de evenementen zo belangrijk is en hoe u er voor kunt zorgen dat u een veilig evenement organiseert.
Meer informatie