Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Oke

Wij zijn verhuisd! Ons nieuwe adres is: Spiegelstraat 1, 2631 RS Nootdorp. Let op: wij hebben geen showroom. U kunt uw order afhalen na het plaatsen van een online bestelling. Meer informatie. 

Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis zelfde werkdag verzonden
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen mogelijk

Actueel

Veiligheid begint bij Rubbermagazijn!

Veiligheid begint bij Rubbermagazijn!

donderdag, 19 januari 2023

Niets is zo vervelend dan traptreden die niemand ziet of losliggende kabels die niet alleen hinderen, maar ook gevaarlijk kunnen zijn. Voorkom valpartijen en gevaarlijke situaties met de veiligheidsproducten van Rubbermagazijn. Lees verder over hoe u een veilige omgeving kunt creëren voor uzelf en de mensen om u heen.
Meer informatie
Een dynamisch en ondernemend 2022!

Een dynamisch en ondernemend 2022!

zondag, 18 december 2022

De laatste dagen van het jaar zijn nu écht begonnen. Wat ons betreft is dit jaar weer voorbij gevlogen! Wij kijken dan ook terug op een dynamisch en ondernemend jaar. Lees meer over onze uitbreidingen en ontwikkelingen van het afgelopen jaar!
Meer informatie
Zo bespaart u op uw energiekosten

Zo bespaart u op uw energiekosten

donderdag, 08 december 2022

Ongetwijfeld zijn uw energiekosten de afgelopen maanden ook flink gestegen. Wij hebben een aantal snelle én voordelige oplossingen om uw huis deze winter beter te isoleren. Met kleine aanpassingen zorgt u al voor minder kou en tocht in huis.
Meer informatie
Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd!

dinsdag, 01 november 2022

Vanaf 2017 zijn wij gevestigd aan de Zilverstraat 105, te Zoetermeer. Mede dankzij u hebben wij de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. En nu zijn wij uit ons jasje gegroeid!
Meer informatie
Zo voorkomt u uitglijden

Zo voorkomt u uitglijden

dinsdag, 25 oktober 2022

De natte, gladde en koude maanden staan weer voor de deur. Tijdens deze maanden is de kans op uitglijden aanzienlijk verhoogd. Daarnaast is uitglijden één van de bekendste ongevallen op de werkvloer. Maak uw vloer, trap en/of andere gladde oppervlakken gladvrij met het antislip assortiment van Rubbermagazijn!
Meer informatie
Rubber kwaliteiten

Rubber kwaliteiten

dinsdag, 18 oktober 2022

Regelmatig krijgen we vragen over de verschillende rubber kwaliteiten. Elke toepassing heeft namelijk zijn voorwaarden als het gaat om de eigenschappen van het rubber. De meest gebruikte en doorsnee rubbers zijn SBR, EPDM en Neopreen (CR). Voor specifieke eigenschappen en toepassingen is er een scala aan meer specifieke rubber kwaliteiten. In deze blog bespreken we de meest gebruikte rubbersoorten die Rubbermagazijn in het assortiment heeft. Daarnaast lichten we toe waar het desbetreffende rubber voor geschikt is en waar het voor wordt gebruikt. Lees verder…
Meer informatie
Hulp bij uw keuze voor een rubbermat op rol!

Hulp bij uw keuze voor een rubbermat op rol!

dinsdag, 27 september 2022

De rubbermat op rol, ook wel rubber loper genoemd, is geschikt voor talrijke toepassingen binnenshuis. Zo wordt het gebruikt ter bescherming van vloeren in laadruimtes en paardentrailers maar ook als vloerrubber in gangen, hallen, stallen en terminals. Maar welke rubbermat op rol is geschikt voor uw toepassing? Wij helpen u hier graag bij.
Meer informatie
De oktobermaand: het wordt weer nat én glad!

De oktobermaand: het wordt weer nat én glad!

dinsdag, 27 september 2022

Het is weer langer donker buiten, de bladeren vallen van de bomen en het lijkt ook maar niet te stoppen met regenen; het is weer herfst! Rubbermagazijn heeft verschillende producten met antislip werking in het assortiment. Deze maand staat alles in het teken van antislipproducten. Voorkom uitglijden met de antislip oplossingen van Rubbermagazijn!
Meer informatie
Review & Win!

Review & Win!

maandag, 12 september 2022

Onlangs hebben wij een nieuwe functie toegevoegd, namelijk het achterlaten van product reviews. Jullie hebben de afgelopen periode al flink wat nuttige reviews achtergelaten, ontzettend bedankt hiervoor! Door uw persoonlijke ervaringen met anderen te delen, helpt u hen met het maken van de juiste keuze. Wij stellen uw mening dan ook zeer op prijs, daarom hebben wij nu een leuke winactie! Lees gauw verder en maak iedere maand kans op een mooie kokos deurmat.
Meer informatie
WeAreQueer X Rubbermagazijn

WeAreQueer X Rubbermagazijn

vrijdag, 05 augustus 2022

WeAreQueer is een sportschool gevestigd in het bruisende Amsterdam. WeAreQueer is er op gericht om binaire verhoudingen volledig buiten de deur te houden. Het is een plek waar je vooral lekker kan sporten, waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar geen outfit te ver gaat. Het gezicht achter WeAreQueer Amsterdam? Dat is Senn. Senn is personal trainer en voedingscoach. Senn heeft als non-binair persoon veel stress ervaren in de sportschool en heeft door de behoefte vanuit de LHBTQIA+ community dit initiatief opgezet. Benieuwd naar het initiatief en het resultaat? Lees dan verder!
Meer informatie