Voor 17:00 besteld, Gratis binnen 48 uur geleverd
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk

Nieuws

Tip van de maand - Roostermat ook geschikt voor onder de douche

donderdag, 07 december 2017

De tip van deze maand hebben wij telefonisch ontvangen. Mevr. Maas belde om door te geven dat ze blij was met de goede service en snelle levering. Uit het gesprek kwam naar voren dat zij een roostermat bij ons gekocht heeft (artikelnummer 65001039).
Meer informatie

Hoera, onze nieuwe website is live!

maandag, 06 november 2017

Beste klant, Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze website compleet vernieuwd.
Meer informatie

Auto- & motor onderdelen

woensdag, 09 augustus 2017

Deze maand is onze blog geheel gewijd aan de producten die Rubbermagazijn levert en die goed van pas komen bij de auto- & motorsport. Veel van onze klanten die met auto- of motorsport bezig zijn, komen naar ons toe voor siliconen slangen, automatten of voor de juiste aluminium verbinders. Ook deze maand zetten wij veel voorkomende vragen omtrent deze producten voor u op een rijtje.
Meer informatie

Alles voor de klusser/bouw

woensdag, 19 juli 2017

Deze maand staat onze blog helemaal in het teken van de klusser/bouw met speciaal in de schijnwerpers onze celrubber producten, lijm/kit en kliktegels. Alle drie de producten worden vaak bij ons besteld en roepen ook vaak dezelfde vragen op bij onze klanten. Vanuit Rubbermagazijn leek het ons een goed idee de meest voorkomende vragen eens uitgebreid te behandelen. In deze blog zetten wij de meest voorkomende vragen over celrubber, lijm en kliktegels voor u op een rijtje.
Meer informatie

Kunstgrastegels en terrastegels met pen/gat verbinding

woensdag, 05 juli 2017

Het is weer zomer, het ideale moment om uw tuin, balkon of terras gezellig te maken! Rubbermagazijn helpt u hier graag bij: naast ons standaard assortiment terrastegels hebben wij ook prachtige, natuurlijk uitziende kunstgrastegels en terrastegels met een pen/gat verbinding voor een extra stevig terras.
Meer informatie

Project Mazha / Rubber profielen

maandag, 01 mei 2017

Het ontwerpduo van Studio Met Met laat in hun Mazha project zien wat er nog meer mogelijk is met onze infrais profielen: 'Wij zijn geinspireerd door de manier waarop mensen in China hun eigen Mazha (klapkrukje) repareren door gebruik te maken van alledaagse objecten en materialen, in plaats van direct een nieuw meubel aan te schaffen. De kruk die wij hebben ontworpen is niet per se beter dan de traditionele Mazha maar wij bieden de mogelijkheid om gemakkelijk onderdelen te vervangen of aan te passen naar eigen inzicht. De zitting van de Mazha is verbonden met het frame via het bestaande industriele infrais profiel.
Meer informatie

Verhuizing Showroom Zoetermeer

dinsdag, 18 april 2017

Wij gaan verhuizen naar een nieuw pand, waar wij u nog beter van dienst kunnen zijn!
Meer informatie

Creatief met transparante PVC slangen

vrijdag, 31 maart 2017

Rubbermagazijn heeft afgelopen week meer dan 2000 meter transparante PVC slangen geleverd aan het Sint-Paulus Instituut in Herzeke in Belgie. Deze school heeft transparante PVC slangen besteld om te gebruiken in hun schooltoneel.
Meer informatie

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2017

maandag, 19 december 2016

Wij danken u voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig 2017.
Meer informatie

Onder de aandacht brengen - Rubbermatten2000

donderdag, 15 december 2016

Rubbermagazijn is onlangs uitgebreid met een nieuwe webshop: rubbermatten2000.nl
Meer informatie