Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Oke
Na het plaatsen van een online bestelling is afhalen mogelijk bij ons magazijn in Zoetermeer.
Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis zelfde werkdag verzonden
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen mogelijk

Actueel

Nieuw bij Rubbermagazijn!

Nieuw bij Rubbermagazijn!

woensdag, 20 april 2022

Wij zijn continu bezig met het uitbreiden en optimaliseren van ons assortiment, zodat wij nóg beter aan uw behoefte kunnen voldoen. Zo hebben wij onlangs een nieuwe module toegevoegd voor een aantal van onze producten. Daarnaast hebben wij de afgelopen maand wij weer nieuwe producten toegevoegd aan ons brede kernassortiment. In deze blog lichten wij deze producten uit en gaan wij dieper in op de toepassingen en eigenschappen van onze allernieuwste producten!
Meer informatie
Een veilig feest begint bij Rubbermagazijn

Een veilig feest begint bij Rubbermagazijn

dinsdag, 22 maart 2022

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! Het festival seizoen gaat bijna van start en alle andere evenementen kunnen weer doorgaan. Rubbermagazijn heeft diverse producten in het assortiment om de veiligheid op feesten en festivals te waarborgen. Lees snel verder en kijk wat wij voor uw evenement kunnen betekenen!
Meer informatie
Al lenteklaar? Verbouwen maar!

Al lenteklaar? Verbouwen maar!

vrijdag, 25 februari 2022

Het is weer maart. Nog héél even en de lente gaat weer van start (eindelijk!). Het voorjaar is dé tijd om uw tuin, terras of andere buitenplaatsen te verbouwen. Wij hebben diverse producten in het assortiment die u helpen bij het lenteklaar maken van uw buiten omgevingen! Lees onze blog en kom meer te weten over onze verschillende producten en de bijbehorende eigenschappen.
Meer informatie
Matten voor al uw projecten!

Matten voor al uw projecten!

maandag, 14 februari 2022

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan; wij hebben een zeer breed assortiment van matten. Bij ons vind u de geschikte matten voor uw project. De matten bij ons in het assortiment kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Lees onze blog en bekijk wat een mat voor u kan betekenen! Van stalmatten en ringmatten tot aan antislipmat op rol en droogloopmatten: je vindt het bij ons in het assortiment. In deze blog gaan we dieper in op de toepassingen en voordelen van de verschillende soorten matten.
Meer informatie
Merry Christmas and a happy new year!

Merry Christmas and a happy new year!

maandag, 13 december 2021

Namens het team van Rubbermagazijn wensen wij u een vrolijk kerstfeest en een fantastisch 2022! Het was een bewogen jaar, maar ondanks het coronavirus kijken wij terug op een succesvol 2021, dankzij u!
Meer informatie
Voor iedere klus een afdichting!

Voor iedere klus een afdichting!

dinsdag, 30 november 2021

Wat is het verschil tussen cel-, mos- en volrubber? Welke kwaliteit heb ik nodig bij afdichtingen die brandstof-, olie- en gasbestending moeten zijn? Rubbermagazijn heeft een groot assortiment van diverse afdichtingsprofielen. In deze blog wordt er dieper ingegaan op de kwaliteiten en toepassingen van onze profielen.
Meer informatie
Nieuw in het assortiment: kurk op rol!

Nieuw in het assortiment: kurk op rol!

vrijdag, 05 november 2021

Rubbermagazijn heeft onlangs kurk op rol toegevoegd aan het assortiment. Kurk op rol wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen. Naast de reguliere kurk, hebben wij ook rubberkurk op rol in het assortiment. Kurk is een natuurproduct, multi inzetbaar en volledig biologisch afbreekbaar. Mede hierdoor behoort kurk tot een van de meest duurzame organische materialen! Lees verder over de toepassingen en eigenschappen van kurk op rol!
Meer informatie
De novembermaand: het wordt weer nat én glad!

De novembermaand: het wordt weer nat én glad!

woensdag, 27 oktober 2021

Het is weer langer donker buiten, de bladeren vallen van de bomen en het lijkt ook maar niet te stoppen met regenen; het is weer herfst! Rubbermagazijn heeft verschillende producten met antislip werking in het assortiment. Deze maand staat alles in het teken van antislipproducten. Voorkom uitglijden met de antislip oplossingen van Rubbermagazijn!
Meer informatie
Tochtstrips zijn een koud kunstje!

Tochtstrips zijn een koud kunstje!

donderdag, 21 oktober 2021

In de wintermaanden kan het behoorlijk koud zijn in ons land. De verwarming maakt dan vaak overuren. Door de stijgende gasprijzen dreigt de energierekening de komende winter met tientallen euro’s per maand omhoog te gaan. Het Rijk stelt 150 miljoen euro ter beschikking aan gemeenten, die in buurten waar veel energiearmoede voorkomt gericht aan de slag kunnen gaan. Er zijn relatief goedkope en duurzame oplossingen waarmee u op een snelle én effectieve manier uw huis beter kunt isoleren. Hoog tijd om te kijken of en hoe u uw huis beter kan isoleren, zodat u kunt besparen op de energiekosten!
Meer informatie
Een veilige trap

Een veilige trap

maandag, 27 september 2021

Over het algemeen wordt er weinig geschreven over de veiligheid van een trap. Toch gebeuren er jaarlijks veel ongelukken op een trap. De veiligheid van trappen in winkels, kantoren, gebouwen en woningen is hierdoor niet geheel onbelangrijk. Rubbermagazijn heeft diverse producten om de veiligheid op een trap te waarborgen. In deze blog worden een aantal mogelijkheden gegeven om een trap zo veilig mogelijk te maken.
Meer informatie