Voor 17:00 besteld, Gratis binnen 48 uur geleverd
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17:00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk

Nieuws

Alles voor de klusser/bouw

woensdag, 08 augustus 2018

Deze maand staat onze blog helemaal in het teken van de klusser/bouw met speciaal in de schijnwerpers onze celrubber producten, lijm/kit, rubberen matten, pakkingsmateriaal en de PVC kliktegels. Al deze producten worden vaak bij ons besteld en roepen ook vaak dezelfde vragen op bij onze klanten. Vanuit Rubbermagazijn leek het ons een goed idee de meest voorkomende vragen eens uitgebreid te behandelen. In deze blog zetten wij de meest voorkomende vragen over celrubber, lijm, rubberen matten, pakkingsmateriaal en PVC kliktegels voor u op een rijtje.
Meer informatie

Forze Hydrogen Electric Racing | TU Delft

donderdag, 02 augustus 2018

Het Forze Hydrogen Electric Racing Team Delft houdt zich al sinds 2007 bezig met het ontwikkelen van high-tech op waterstof aangedreven raceauto’s. Het team bestaat uit ongeveer 50 gepassioneerde en getalenteerde studenten van het TU Delft die allemaal hetzelfde doel en visie hebben: schoon vervoer in de toekomst met water als enige uitstoot.
Meer informatie

Alles voor paardensport

woensdag, 18 juli 2018

Net als met elke andere sport is het bij paardensport net zo belangrijk dat alles goed en veilig verloopt. Ook het verblijf van de paarden in de paardenstallen en maneges wilt u zo comfortabel mogelijk maken. Leest u verder in deze blog over hoe u uw paardenstal en/of manege diervriendelijk maakt.
Meer informatie

Rubber & evenementen

donderdag, 07 juni 2018

Het is weer zomer en dat betekent: evenementen seizoen. Tijdens evenementen als festivals, beurzen, workshops, verschillende sport- en bedrijfsactiviteiten maar ook bij jubilea, huwelijken en examenfeesten is veiligheid van zeer groot belang. In deze blog leest u waarom veiligheid tijdens de evenementen zo belangrijk is en hoe u er voor kunt zorgen dat u een veilig evenement organiseert.
Meer informatie

Kamperen met de caravan

dinsdag, 08 mei 2018

De zomer komt er weer aan en dat betekent: lekker weer en vakantie. Veel mensen kiezen er daarom ook voor om ver weg te gaan met het vliegtuig of lekker naar een All-Inclusive hotel te gaan. Maar dat is niet voor iedereen de perfecte vakantie. Veel mensen kiezen er ook voor om op vakantie te gaan met de caravan. Dat treft altijd wat voorbereiding en Rubbermagazijn helpt u graag om uw caravan helemaal vakantie-klaar te maken.
Meer informatie

Formula Student Team TU Delft

woensdag, 02 mei 2018

Het Formula Student Team Delft van TU Delft, bestaande uit maar liefst 80 vrijwilligers, is een van de grotere Dream Teams van de Dream Team Hall. Het team bestaat uit jonge en gemotiveerde internationale studenten uit 16 verschillende landen. Allemaal delen zij dezelfde passie: innovatie en motorsport.
Meer informatie

Een leuke en veilige tuin aanleggen

zondag, 25 maart 2018

Nu de lente eindelijk is begonnen, wordt het weer tijd om eens goed in uw tuin te werken. Alle ideeën die u in de winter heeft opgedaan kunt u nu eindelijk uitwerken. Gelukkig hoeft het aanleggen van een leuke tuin niet veel tijd en moeite te kosten. In deze blog geven wij u graag tips en advies om van uw tuin een veilige en leuke tuin te maken, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van het mooie weer.
Meer informatie

Alles voor de boot

maandag, 05 maart 2018

Het is bijna lente. Het weer begint steeds iets beter te worden en de zon laat zich steeds vaker zien. Een mooie, zonnige dag is voor veel mensen een goede gelegenheid om lekker uit te waaien, een wandeling te maken of een stukje met de boot te gaan varen. Deze blog staat daarom helemaal in het teken van uw boot en hoe u uw boot het beste kunt klaarmaken om veilig te kunnen varen en zorgeloos van de dag te kunnen genieten.
Meer informatie

Creatief met rubber

donderdag, 01 februari 2018

Rubber is erg veelzijdig en kan op allerlei creatieve manieren gebruikt worden. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die van gebruikte rubberen autobanden een stoel of een bijzettafeltje weten te maken. Of een simpele rubberen mat weten om te toveren tot een mooie wanddecoratie. Hoe creatief met rubber ben jij? Hieronder hebben wij een aantal ideeën voor jou opgesomd om je wellicht te laten inspireren. (Klik op de Facebook button hieronder om jouw meest creatieve foto up te loaden en maak kans op een kortingsbon van €10,-. )
Meer informatie

Nieuw in ons assortiment: nieuwe uitvoeringen Antislip tape

maandag, 15 januari 2018

Op de werkvloer, trappen, hellingbanen maar natuurlijk ook op andere plaatsen kan er vaak slipgevaar optreden. In dat geval is antislip tape de ideale oplossing. Het biedt een duurzame en een snelle oplossing voor oppervlakken waar extra grip nodig is. In deze blog lees je alles wat je over de antislip tape wilt en moet weten.
Meer informatie