Voor 17:00 besteld, Gratis binnen 48 uur geleverd
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk

Slangklemmen

De weerbestendige slangklemmen van Rubbermagazijn zijn ideaal om slangen en componenten vervaardigd uit siliconen, rubber of PVC aan te sluiten. Wij verkopen zowel roestvaststalen (RVS) alsmede staal verzinkte slangklemmen in een grote reeks van verschillende afmetingen van Ø 8 mm tot Ø 205 mm.

0  producten
Uw filters

De weerbestendige slangklemmen van Rubbermagazijn zijn ideaal om slangen en componenten vervaardigd uit siliconen, rubber of PVC aan te sluiten. Wij verkopen zowel roestvaststalen (RVS) alsmede staal verzinkte slangklemmen in een grote reeks van verschillende afmetingen van Ø 8 mm tot Ø 205 mm.

Slangklemmen: essentieel voor de juiste bevestiging van uw slangen

Alle gangbare maten direct uit voorraad leverbaar

Een goede slangklem is essentieel voor het aansluiten van rubber, PVC of silicone slangen of tussenstukken. De slangklem zorgt er in eerste instantie voor dat de slang of het verbindingsstuk op zijn plaats blijft, uiteraard wordt tevens door een goed aangebrachte slangklem voldoende spanning gecreëerd om een lekvrije verbinding tussen slang en component te realiseren. Alle slangen en speciale koppelstukken (bochten, verlopen, balgen of T-stukken enz) in ons assortiment dienen met behulp van minimaal één slangklem aan een andere component te worden gefixeerd. Veelal is het echter beter om met meerdere slangklemmen per verbinding te werken, zeker als het desbetreffende verbindingsstuk onder hoge druk komt te staan. In dat geval is het advies de klemmen gespiegeld van elkaar te monteren.

Slangklemmen kopen

De onderhoudsvrije en duurzame slangklemmen van Rubbermagazijn zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en daarmee zeer geschikt zowel binnen- als buitengebruik. Naast onze verzinkt stalen uitvoering hebben wij ook slangklemmen die volledig roestvrijstaal zijn. Deze klemmen zijn vervaardigd van het hoogwaardige RVS 304, een met minimaal 18% chroom en 8% Nikkel gelegeerd metaal. Onze verzinkt stalen klemmen zijn vervaardigd in W1, een materiaal met een hoge mate van taaiheid. Bij deze klemmen wordt door middel van een zinken plating en een elektrolytische behandeling roestvorming tegengegaan.

Onze slangklemmen zijn sterk, duurzaam en voorzien van een gladde wand met afgeronde kanten. De ingeperste ribbels in het metaalband zorgen voor vergrendeling op de gewenste diameter. De klemmen, voorzien van speciale wormschroefsluitingen met een zeskant schroefkop, leveren hoge klemkracht. Zo is de perfecte aansluiting van uw slangstukken mogelijk.

Zoekt u andere afmetingen of producten?

Wij werken er continu aan om ons assortiment zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u contact met ons opneemt als er geen slangklem in de door u gewenste afmeting in onze webshop staat of als u op zoek bent naar andere slangklemmen.

Wilt u meer weten over onze silicone slangen of overige slangen? Meer algemene informatie en een assortimentsoverzicht kunt u vinden onder slangen (algemeen) en silicone slangen (specifiek).