Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Het is drukker dan normaal bij onze transporteurs, hierdoor kunnen wij leveringen de volgende dag op dit moment niet altijd garanderen. 
Het is drukker dan normaal bij onze transporteurs, hierdoor kunnen wij leveringen de volgende dag op dit moment niet altijd garanderen. 
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Land- en Tuinbouw Terug naar overzicht

Land- en Tuinbouw

maandag, 29 april 2019

Het vee gaat de wei weer in! Naast het onderhouden van de looppaden naar de weide wilt u natuurlijk ook het verblijf van de dieren zo comfortabel mogelijk maken. Leest u verder hoe u uw land en stallen diervriendelijk kunt maken.

Stalmatten zijn speciaal gemaakt voor het bieden van meer comfort aan uw paarden of vee in de stal. De rubberen stalmatten zorgen ervoor dat de dieren niet op een koude betonvloer hoeven te liggen en daarnaast maken de stalmatten uw vloer minder glad doordat de lopers zijn voorzien van een antislip laag. Bovendien zijn de stalmatten schokdempend en warmte isolerend. Al met al een uitstekende basis voor uw stallen. 
 
Naast onze stalmatten zijn rubberen staltegels ook zeer geschikt als vloer in stallen. De rubberen staltegels zijn urinebestendig, waterdoorlatend en eenvoudig schoon te maken. Door middel van de geïntegreerde verbindingspennen kunnen de tegels zeer gemakkelijk geplaatst worden. De staltegels met een afmeting van 100x50x4 cm (LxBxD) zijn verkrijgbaar in het rood en zwart. Voor het schoonmaken van de vloer kunt u gebruik maken van één van onze rubberen slangen
 
Om vervolgens de toegangswegen naar de weide vanaf de stallen te verbeteren kunt u gebruik maken van rubberen klinkers. Rubberen klinkers hebben een dempende werking en zijn zeer slijtvast. Ook zijn de klinkers waterdoorlatend en antislip. Deze eigenschappen maakt de rubberen klinkers ideaal geschikt voor onder andere landbouw toepassingen. 

Voor het vervoeren van uw vee of paarden per trailer is het belangrijk dat de trailers beschikken over een optimaal comfort en veiligheid voor de dieren. Onze rubberen trailerlopers zijn speciaal ontwikkeld om zware slijtage van (paarden)trailers tegen te gaan. De trailerlopers zijn voorzien van een aan beide zijden ruw oppervlak dat functioneert als antislip laag. Deze rubberen loper is gemakkelijk schoon te maken, slijtvast en geschikt voor intensief gebruik. 

Een andere veel voorkomende vloer in trailers is de hamerslagloper. De hamerslagloper is een antislip vloer met hamerslagprofiel aan de bovenzijde. Een hamerslagloperis een zeer sterke rubberen mat, antislip en is net als de trailerloper zeer geschikt voor intensief gebruik. 
 
Wanneer u voor uw trailer op zoek bent naar een rubberen mat in puzzel variant kunt u kiezen voor een rubberen puzzelmat. Onze rubberen puzzelmatten worden veelal gebruikt voor vloeren in laadruimten van bestelwagens of (paarden)trailers. Een puzzelmat biedt extra grip, bescherming en veiligheid aan het vee in trailers. Het geribbelde oppervlak biedt niet alleen meer grip maar zorgt er ook voor dat de mat gemakkelijk schoon te maken is. 

Hartelijke groeten, 
 
Het Rubbermagazijn TeamDit artikel is geschreven door: Johan Kortekaas

Online Marketeer bij Rubbermagazijn