Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Focus op het huis

donderdag, 17 januari 2019

In februari staat Rubbermagazijn helemaal in het teken van het huis. Welke producten heeft u nodig voor het opknappen of verbeteren van uw huis en waar dienen deze producten precies voor? Dat leest u in deze blog.

De trap is altijd een van de belangrijkste elementen van het huis. Die wilt u natuurlijk altijd mooi en verzorgt houden. Als u uw trap wilt beschermen tegen beschadigingen en veroudering en ook nog eens veiliger wilt maken zijn de trapmatten de ideale oplossing. De trapmatten zijn gemaakt van stevig rubber materiaal die uw trap beschermt tegen beschadigingen en krassen en de matten beschikken over een antislip laag die de kans op uitglijden en ongelukken verkleint. Andere voordelen van de trapmatten zijn dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn, zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kunnen worden en ook nog eens geluiddempend zijn. Voor extra veiligheid op uw houten trap kunt u infraisprofielen gebruiken. Deze veelzijdig toepasbare trapprofielen zijn antislip en leverbaar in verschillende soorten kwaliteiten. Om het profiel te plaatsen dient u met een freesmachine sleuven in de traptreden te frezen. Na het frezen kan het infraisprofiel zonder enige bevestigingsmiddelen in de sleuf worden bevestigd.

Natuurlijk wilt u uw huis altijd schoon en netjes hebben maar wilt dat niet altijd lukken? Vuil en nattigheid van buiten is dan vaak de boosdoener. U neemt bij het binnenlopen ongewild toch vaak viezigheid zoals modder en water mee naar binnen. Om dit tegen te gaan zijn er de entreematten, droogloopmatten en schoonloopmatten. Deze producten zorgen ervoor dat het vuil van buiten ook echt buiten blijft. De droogloopmatten zijn er voornamelijk om vocht te absorberen en af te voeren, de schoonloopmatten om vuil op te vangen en de entreematten om zowel vuil buiten te houden als het afvoeren van vocht. Al deze matten zijn antislip en geschikt voor langdurig gebruik, zowel binnen als buiten. Daarnaast hebben de matten ook een professionele uitstraling voor zowel thuis als op kantoor en zijn ze slijtvast.

Uw kantoor wilt u uiteraard ook schoon houden maar niet alleen dat is belangrijk. Een goede veiligheid op kantoor is ook een pré. Op kantoor heb je veel te maken met losliggende kabels, draden en snoeren. Om dit probleem tegen te gaan, zijn er de kabelgeleiders. Deze zorgen er namelijk voor dat de losliggende kabels kunnen worden samengevoegd en op deze manier veilig en netjes zijn opgeborgen. Kabelgeleiders zijn een slimme, veilige en ruimtebesparende oplossing voor uw kabels op kantoor maar ook thuis of op de werkplaats.

Om geluid- en trilling overlast van uw wasmachine, vaatwasser en centrifuge te minimaliseren zijn er naast de trillingsdempers ook de anti-vibratie matten. Deze matten absorberen het geluid en de trillingen van de apparaten en hebben een isolerende werking. Ook zijn de matten duurzaam en hebben uitstekende thermische isolatie eigenschappen. De mat dient recht onder het apparaat geplaatst te worden om de trillingen te minimaliseren.

Heeft u vragen?

Mocht u vragen hebben over één van deze of andere producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showrooms. Onze ervaren medewerkers geven u graag vakkundig advies. 


Hartelijke groeten,

Het Rubbermagazijn Team


    
    
    
Dit artikel is geschreven door: Dima Markov 

Junior Marketeer bij Rubbermagazijn