Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Prettige feestdagen en een gelukkig 2019!

donderdag, 06 december 2018

Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar. Wij kunnen terug kijken op een succesvol jaar dat u mede mogelijk heeft gemaakt.

Nieuw assortiment

Ook in het nieuwe jaar zal Rubbermagazijn streven naar een goede samenwerking. Om nog meer aan de wensen van onze relaties te voldoen zullen wij onze service en producten nog meer uitbreiden. Dit jaar hebben we flink geïnvesteerd en ons assortiment verdubbeld! Zo hebben wij bijvoorbeeld nieuwe siliconen slangen met Viton inlaag, EVA FOAM tegels, verkeersdrempels, kabelgeleiders, rubber schijven, PVC afwerkranden, rubber stoppen en de pipetballonnen in ons assortiment opgenomen. Volgend jaar willen wij op dezelfde voet verder gaan.

Nieuwsbrieven

Dit jaar hebben wij een eerste start gemaakt met het structureel versturen van onze nieuwsbrieven. Volgend jaar willen wij de nieuwsbrieven meer gaan aanpassen op de specifieke wensen en behoefte van onze klanten door middel van een segmentatie. In de aparte nieuwsbrieven zullen ook onze nieuwe producten kenbaar maken. Wilt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrieven en op de hoogte blijven van onze nieuwe producten in 2019? Meld u hier aan!

Facebook

Steeds meer klanten weten ons inmiddels ook te vinden op Facebook. Dit heeft geresulteerd in 6250 likes waar wij uiteraard zeer trots op zijn! De lat ligt hoog en wij streven naar het vergroten van onze volgers. Helpt u ons dit aantal te verdubbelen? Tevens hebben wij nu ons chatplatform gekoppeld aan Facebook waardoor onze reactietijd op Facebook binnen 30 minuten bedraagt.

Showroom Antwerpen

Rubbermagazijn is nu ook gevestigd met een showroom in België, midden in Antwerpen! Hier zijn wij dan ook zeer trots over en kunt u in België/Antwerpen langskomen op afspraak. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij een nieuwe website opgestart: www.rubbermagazijn.be.

Eventuele nieuwe tips en suggesties horen wij graag van u.
Namens het gehele team van Rubbermagazijn wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig 2019!


Met feestelijke groeten,
Team Rubbermagazijn


Aangepaste openings- & levertijden

Kerst 
Maandag 24 december 2018 sluiten wij om 15.00 uur
Dinsdag 25 december en woensdag 26 december 2018 zijn wij gesloten.
Let op: levertijden van 24 december 2018 t/m 2 januari 2019 kunnen afwijken.
Nieuwjaar 
Maandag 31 december sluiten wij om 15.00 uur
Dinsdag 1 januari 2019 zijn wij gesloten
Let op: levertijden kunnen afwijken tot 2 januari 2019
Dit artikel is geschreven door: Johan Kortekaas
Online Marketeer bij Rubbermagazijn