Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Oplossingen tegen gladheid

maandag, 15 oktober 2018

Gladheid, zeker op werkplaatsen, is erg belangrijk. Daarom wilt Rubbermagazijn onze klanten tips geven hoe de veiligheid verhoogd kan worden en gladheid tegengegaan kan worden. In deze blog geven wij tips en informatie over onze producten die u kunt gebruiken tegen gladheid.

Open kliktegels

De kliktegels met open structuur zijn een van de producten die Rubbermagazijn u kan aanraden tegen gladheid. De open kliktegels zijn ideaal te gebruiken in natte omgevingen zoals langs zwembaden, in douches en kleedkamers en zelfs op werkplaatsen waar veel met water wordt gewerkt. De open kliktegels hebben een speciaal roosterstructuur die ervoor zorgt dat water en andere vloeistoffen er doorheen zakken en hierdoor de vloer droog blijft.

Bij Rubbermagazijn hebben wij open kliktegels in vele verschillende kleuren en maten. De kliktegels zijn namelijk beschikbaar in de kleuren: zwart, grijs, wit, blauw, bruin, rood, groen en geel en zijn beschikbaar in drie verschillende afmetingen, namelijk: 300x300x13mm, 450x300x13mm en 450x450x15mm. Het materiaal van de open kliktegels is kunststof met de kwaliteit PVC.Trapmatten

Trapmatten is een van de andere oplossingen tegen gladheid. Daarnaast zijn ze ook nog eens de ideale oplossing voor uw trap. De trapmatten van Rubbermagazijn zijn voorzien van een antislip structuur en helpen daarom het uitglijden te voorkomen. Doordat ze zijn gemaakt van stevig volrubber materiaal met SBR kwaliteit beschermen ze ook nog eens uw trap tegen beschadigingen. Een ander voordeel van de trapmatten is dat ze zeer eenvoudig zelf zijn te leggen en makkelijk in onderhoud zijn.

De trapmatten van Rubbermagazijn zijn er in verschillende soorten en motieven. Naast de reguliere trapmatten hebben wij ook PVC trapneusprofielen. De trapneusprofielen zijn universeel en veelzijdig toepasbaar. Voor zowel trapmatten als trapneusprofielen van topkwaliteit en in verschillende afmetingen kunt u terecht bij ons. Zelfs als uw trapprofiel niet tussen ons assortiment staat, is dat voor ons geen probleem. Afhankelijk van de lengte, kunnen wij uw trapprofiel op maat maken. 

Antislip tape

Antislip tape wordt vaak gebruikt voor oppervlakken waar extra grip nodig is. Denk bijvoorbeeld aan plekken zoals trappen, werkvloeren en hellingbanen. In ons assortiment hebben wij ook speciale waterbestendige antislip tape die gemaakt is om gebruikt te worden voor vochtige en gladde ruimtes zoals kleedkamers, zwambaden en zelfs boten.

Ons antislip tape is beschikbaar in meerdere kleuren en afmetingen, zoals zwart, wit, grijs, groen, rood, blauw, oranje, geel, fluoriserend geel, glow in the dark en gevarenzone zwart/geel. De afmetingen variëren tussen een breedte van 25mm en een breedte van 100mm. 


Trapprofiel

De trapprofielen, die tevens antislip zijn, zijn speciaal ontwikkeld om trappen veiliger te maken. Zowel de infrais profielen als de PVC trapneusprofielen zijn er allen voor gemaakt om uw trap antislip te maken en om het uitglijden dus te voorkomen. De infrais profielen zijn gemaakt uit volrubber met de kwaliteit EPDM. Deze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, wit, glow in the dark, blauw, rood, geel en bruin en beschikbaar in de maat 12x10,8mm.

In ons assortiment hebben wij ook volrubber trapdoppen van 38mm met gaten van 15mm. Deze hebben de kwaliteit TPE Rubber en hebben een hardheid van +/- 65 Shore A. TPE Rubber is erg duurzaam en stijlvast, wat uiteindelijk ook voordelig is voor uw portemonnee. Naast dat de trapdoppen een antislip werking hebben, werken deze ook nog eens geluiddempend.

Drempelhulpen

Drempelhulpen en oprijplaten worden gebruikt voor ongelijke hoogtes. De drempelhulpen zijn voorzien van afschuinende zijkanten met ronde hoeken. Dit zorgt ervoor dat ze veilig aan alle zijden op te rijden zijn. De drempelhulpen en oprijplaten van Rubbermagazijn zijn gemaakt van zwaar recycled rubber materiaal, wat ervoor zorgt dat ze goed op hun plaats blijven liggen, zelfs als er iets zwaars overheen gereden wordt. Bij ons kunt u terecht voor drempelhulpen van verschillende hoogtes en breedtes. Door hun stevige materiaal zijn de drempelhulpen en oprijplaten ook antislip en dus erg veilig.


Rubber lopers noppen 

De rubber lopers noppen bieden extra grip en zorgen tevens voor meer veiligheid. Door hun antislip laag voorkomen ze het eventuele uitglijden. De rubber lopers noppen worden veelal gebruikt bij plaatsen waar veel gelopen wordt, zoals magazijnen en werkplekken. Hier is het ook extra belangrijk dat de vloer goede stabiliteit en veiligheid biedt. Met de rubber lopers noppen kunt u er vanuit gaan dat de veiligheid verhoogt wordt.

Heeft u vragen?

Mocht u vragen hebben over één van deze of andere producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showrooms. Onze ervaren medewerkers geven u graag vakkundig advies.


Hartelijke groeten,

Het Rubbermagazijn Team