Voor 17:00 besteld, Gratis binnen 48 uur geleverd
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Terug naar overzicht

Tip van de maand - Roostermat ook geschikt voor onder de douche

donderdag, 07 december 2017

De tip van deze maand hebben wij telefonisch ontvangen. Mevr. Maas belde om door te geven dat ze blij was met de goede service en snelle levering. Uit het gesprek kwam naar voren dat zij een roostermat bij ons gekocht heeft (artikelnummer 65001039).

Mevr. Maas was op zoek naar een douchemat voor in haar douche. De standaard douchematten die verkocht worden waren te klein voor in haar douche en daarom is zij verder gaan zoeken. Mevrouw kwam op onze webshop terecht en vond hier onze roostermatten die met name geschikt zijn voor 'natte' ruimtes. De matten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en konden op maat gesneden worden. Dit vond mevrouw het proberen waard en zij heeft de mat besteld.

De mat ligt perfect in haar douche en haar voeten waren snel gewend aan het staan op de enigszins 'harde' mat. Een uitstekende tip dus! Voor een speciaal op maat gemaakte roostermat kunt u contact opnemen met onze klantenservice. De roostermat is verkrijgbaar in het blauw, rood, grijs, groen, mint, geel en ivoor.

Bent u ook opzoek naar een douchemat? Probeer dan ook deze tip!