Voor 17:00 besteld, Gratis binnen 48 uur geleverd
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Terug naar overzicht

Kunstgrastegels en terrastegels met pen/gat verbinding

woensdag, 05 juli 2017

Het is weer zomer, het ideale moment om uw tuin, balkon of terras gezellig te maken! Rubbermagazijn helpt u hier graag bij: naast ons standaard assortiment terrastegels hebben wij ook prachtige, natuurlijk uitziende kunstgrastegels en terrastegels met een pen/gat verbinding voor een extra stevig terras.

Kunstgras terrastegels
Onze kunstgras terrastegels zijn voorzien van een toplaag van hoogwaardig kunstgras voor een natuurlijk uitziend terras. Het gras is meegeperst in het rubber zodat het stevig blijft zitten en u jarenlang plezier zult hebben van uw kunstgras-terras. Aan de onderzijde zijn de tegels voorzien van een blokkentextuur waardoor water uitstekend wordt afgevoerd en er geen plassen op het terras blijven staan. Onze kunstgras terrastegels zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: 50x50 cm en 100x100cm.

Terrastegels met pen/gat verbinding

Onze nieuwe terrastegels met pen/gat verbinding zijn 3 cm dik. Doordat de tegels aan elkaar kunnen worden geklikt met het pen/gat systeem, blijven ze extra stevig op hun plaats liggen. Ook deze terrastegel heeft een onderlaag met een blokkentextuur zodat regenwater goed kan weglopen. De Rubbermagazijn terrastegels met pen/gat verbinding zijn verkrijgbaar in de maat 50x50 en in de kleuren zwart, rood, groen en grijs.

Benieuwd naar onze buitentegels?
Kijk voor meer inspiratie op onze website bij rubberen tegels. Via deze link kunt u het hele assortiment rubberen tegels bekijken.