Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Rubbermagazijn op bezoek bij haar klanten

woensdag, 08 april 2015

Bij de aanschaf van een nieuw product kan het soms fijn zijn om terug te vallen op ervaringen van anderen - het liefst familie, vrienden of kennissen. Maar helaas blijkt in de praktijk vaak dat niemand in de directe omgeving er voldoende vanaf weet, zeker als het om een niet alledaags item gaat. Bij Rubbermagazijn, beseffen wij erg goed hoe lastig het dan is om de juiste beslissing te nemen.

Feedback Company – objectieve weergave van meningen over Rubbermagazijn
Daarom delen wij graag de feedback die wij van anderen hebben ontvangen met u. Zo ziet u hoe andere klanten denken over Rubbermagazijn en hoe zij het bestelproces hebben ervaren. Wij gebruiken deze feedback om nog beter aan de wensen en behoeften van onze klanten tegemoet te komen. Bent u geïnteresseerd in de mening van anderen? Ga dan naar de beoordelingen die wij via de Feedback Company hebben ontvangen.

YouTube kanaal van Rubbermagazijn – duidelijke impressies van toepassingen van onze producten
Daarnaast willen wij bij Rubbermagazijn nog een stap verder gaan: via diverse korte video’s willen wij laten zien hoe onze producten worden toegepast. Zo hebben wij een filmpje gemaakt waarin getoond en uitgelegd wordt hoe onze PVC kliktegels het beste gelegd kunnen worden.

Tevens hebben wij diverse werkplaatsen en fitness centra en onder andere een scheepswerf bezocht. In de video’s die wij daar gemaakt hebben, delen o.a. Scheepswerf Gelderland, Crossfit Vlaardingen, Velomobiel, Mijnten schaatsen, Unity 99, Snelder architecten en Buurman Planten hun ervaringen en demonstreren zij hoe ze onze profielen, matten, kliktegels of rubberplaten gebruiken. Bent u benieuwd naar de filmpjes? Ga dan naar ons YouTube kanaal.

Oproep: deel uw ervaringen met ons
De huidige video’s geven slechts een beperkte impressie van alle mogelijke toepassingen van onze producten. Bij Rubbermagazijn hebben wij daarom een projectgroep opgestart met als doel om meer video’s te produceren. Wij zoeken hiervoor enthousiaste klanten die hun ervaringen met ons willen delen.

Heeft u goede ervaringen met onze producten, denkt u dat uw toepassing inspirerend kan zijn voor andere klanten en wilt u dit per video met ons delen? Stuur dan een mailtje naar onze klantenservice onder vermelding van video. Beschrijf kort uw bedrijf en de toepassing van ons product. Voeg indien mogelijk een foto bij. Ons projectteam zal dan contact met u opnemen en u verder informeren.