Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Oke
Wij zijn aan het verhuizen! Houd er rekening mee dat leveringen vertraging kunnen oplopen door onze verhuizing naar een groter magazijn. Bedankt voor uw geduld.
Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis zelfde werkdag verzonden
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen mogelijk
Wij zijn verhuisd! Terug naar overzicht

Wij zijn verhuisd!

dinsdag, 01 november 2022

Vanaf 2017 zijn wij gevestigd aan de Zilverstraat 105, te Zoetermeer. Mede dankzij u hebben wij de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. En nu zijn wij uit ons jasje gegroeid!

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij zijn verhuisd! Per 1 december 2022 zijn wij gevestigd aan de Spiegelstraat 1 in Nootdorp.

Door deze verhuizing vindt onze bedrijfsvoering onder één dak plaats, waardoor wij onze mogelijkheden optimaal benutten.
Onze nieuwe locatie biedt alles om onze ambities te faciliteren: een groter magazijn, veel kantoorruimte en meer automatiseringsmogelijkheden.

Indien u ons adres in uw administratie heeft opgenomen, willen wij u vriendelijk verzoeken om ons adres te wijzigen.

Ons nieuwe adres is:
Spiegelstraat 1
2631 RS Nootdorp
Bekijk op Google Maps

Onze contactgegevens verhuizen met ons mee:

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: +31 (0)85 273 88 50
BTW-nummer: NL853354480B01

Informatie omtrent afhaalorders: 
Na het plaatsen van een online bestelling kunt u zoals gebruikelijk uw order ophalen. U krijgt per e-mail informatie toegestuurd over het ophaaladres. Let op: dit adres kan afwijken van ons nieuwe adres. 

Wij hebben geen showroom.