Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Uitgelicht product - Drempelhulpen

donderdag, 01 september 2016

Bent u op zoek naar een drempelhulp voor bijvoorbeeld uw portiek, galerij, winkel of woning? Dan bent u bij Rubbermagazijn aan het juiste adres. Rubbermagazijn heeft oprijplaten en drempelhulpen in verschillende hoogtes in het assortiment.

Drempelhulpen
De drempelhulpen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van stevig volrubber en zijn beschikbaar in verschillende hoogtes van 26mm tot en met 103mm hoog. Door de afgeronde zijkanten zijn de drempelhulpen aan 3 zijden op te rijden of te betreden. De hellingshoek van de drempels is aangepast aan de verschillende hoogtes waardoor de drempels ook met rollators en rolstoelen eenvoudig te betreden zijn.

Oprijplaten
Rubbermagazijn heeft naast de drempelhulpen ook rubberen oprijplaten in het assortiment. Deze oprijplaten zijn 65mm hoog. Oprijplaten kunnen uitsluitend via de voorkant opgereden worden. Door de rechte zijkanten kunnen oprijplaten tegen elkaar aan worden gelegd en zijn ze zo ook geschikt voor extra brede entrees.

Overige informatie
Onze drempelhulpen en oprijplaten blijven goed op hun plaats liggen. Hierdoor kunt u veilig met een rollator, rolstoel of scootmobiel uw woning inrijden. Maar ook als u veelvuldig met bijvoorbeeld steekwagens of kruiwagens die lastige drempel over moet, kunnen onze drempelhulpen uitkomst bieden.

De drempelhulpen/oprijplaten kunnen zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. De producten zijn geschikt voor vele soorten ondergronden zoals beton, hout, plavuizen, marmer, straattegels en asfalt en zijn voorzien van anti-slip ribbels voor extra veilgheid.