Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Kan ik mijn bestelling afhalen?

U kunt uw bestelling afhalen in Nederland bij onze showroom aan de Zilverstraat 105, 2718 RP te Zoetermeer of bij onze showroom aan de Collse Heide 10, 5674 VN te Nuenen. De bestelling moet u echter wel via de website plaatsen. 

U kunt uw bestelling ook afhalen in Duitsland bij onze showroom aan de Stich 30B, 55249 te Eschweiler. 
De bestelling moet u echter wel via de website plaatsen.

Als u uw bestelling plaatst kunt u in het betaalproces kiezen voor AFHALEN. U kunt er tevens voor kiezen om te betalen in de showroom, u kiest dan op de website BETALEN IN DE SHOWROOM.

Na afronding van de bestelling krijgt u automatisch een bericht waarin staat dat uw bestelling klaar staat. U kunt elke werkdag (maandag t/m vrijdag) van 08.00 - 17.00 uur uw bestelling afhalen. 

Let op: indien u niet binnen 2 werkdagen kunt komen, zouden wij het zeer op prijs stellen als u dat gelijk in de opmerkingen aangeeft wanneer u wel kunt komen. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw pakje die dag vooraan staat. Voor bestellingen die binnen 1 maand niet zijn opgehaald, kunnen opslagkosten in rekening worden gebracht. Wij hanteren een bewaartermijn van maximaal 6 maanden.