Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Oke
Showroom gesloten! Producten afhalen op locatie in Zoetermeer is mogelijk na het plaatsen van een online bestelling. 
Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis zelfde werkdag verzonden
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen mogelijk
Terug naar overzicht

Voorwaarden retourneren

Aan de volgende voorwaarden dient een artikel te voldoen om te retourneren:

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Rubbermagazijn niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

  • U dient het retourformulier ingevuld te hebben en deze bij uw te retourneren producten te voegen;
  • Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren;
  • De pakbon of de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking;
  • Het product wordt in dezelfde staat terug gestuurd als dat u hem kreeg. artikelen die door uw gebruikt beschadigd zijn of in der mate niet meer te verkopen zijn, worden in rekening gebracht;

Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.

Als u de bestelling al heeft betaald, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Als u nog niet heeft betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen. Hoe lang het duurt voordat het betaalde bedrag teruggestort wordt, is afhankelijk van de betaalmethode die u heeft gekozen.

Schrijf uw review