Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via het contactformulier aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan ook per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij u vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden:
• Ordernummer. Dit 8-cijferige nummer vindt u linksbovenin op de orderbevestiging die u van ons per mail heeft ontvangen.
• Vermeld u ook altijd uw klantnummer, naam (ook, indien van toepassing de bedrijfsnaam), adres, woonplaats en telefoonnummer.

Onze gegevens:
E-mail: service@rubbermagazijn.nl 
Postadres: Zilverstraat 105, 2718RP Zoetermeer
Telefoonnummer: 085 2738850

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Rubbermagazijn B.V. bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillensommissie (SGC).