Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Oke
Showroom gesloten! Producten afhalen op locatie in Zoetermeer is mogelijk na het plaatsen van een online bestelling.
Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis zelfde werkdag verzonden
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen mogelijk
Terug naar overzicht

Monster aanvragen

U kunt een monster aanvragen door bij het artikel op de Gratis monster aanvraag knop te klikken en het monster in uw winkelwagen te plaatsen. De monsters hebben een standaard grootte van +/-10cm. Indien u grote afmetingen wilt aanvragen, adviseren wij u om de minimale afname te bestellen via de website. U kunt maximaal 5 monsters aanvragen.

Let op! Wij nemen geen monster aanvragen aan via de telefoon!

U kunt van bijna alle producten een monster aanvragen met uitzondering van de volgende producten:
Kliktegels
Terrastegels
Speelplaatstegels
Gekleurde silicone -slangen, -T-stukken, -verbinders, -bochten, en balgen
Trillingdempers
Veiligheidsproducten zoals muurbeschermers en enkele kabelgoten
Rubbermatten die per stuk verkocht worden.

Wij verzenden de monsters gratis naar u op, dus u hoeft hiervoor niet te betalen!