Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Levertijden / Bezorgkosten

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Alle artikelen zijn direct leverbaar zijn uit onze voorraad, wanneer u op een werkdag bestelt voor 17.00 u en een afleveradres in Nederland, dan heeft u de bestelling de volgende werkdag in huis. Leveringen naar België kunnen 1-3 werkdagen in beslag nemen. Wij streven ernaar de goederen in Nederland de volgende werkdag tussen 8.00 en 17.00 uur te leveren, echter door niet voorziene omstandigheden kan dit uitlopen.

Heeft u een vraag over een vertraagd artikel? Kijk dan bij Bestellen & Levering / Vertraging.

Levertijd naar overige Europese landen
Wij leveren veel artikelen direct uit voorraad. Indien u op een werkdag voor 17.00 bestelt dan bedraagt de levertijd naar Duitsland 2 tot 3 werkdagen mits het op voorraad is. Wilt u uw bestelling naar een ander Europees land laten bezorgen? Dat is geen probleem, wij leveren door heel Europa en helpen u graag het transport te regelen. Neem dan contact met ons op.

Bestelling afhalen in Zoetermeer (Nederland)
U kunt ook uw bestelling afhalen in Zoetermeer. Als u een bestelling plaatst dan moet u aangeven dat u de bestelling wilt afhalen in Zoetermeer. Het adres is Zilverstraat 105 2718 RP Zoetermeer. 

Bestelling afhalen in Nuenen (Nederland)
U kunt ook uw bestelling afhalen in Nuenen. Als u een bestelling plaatst dan moet u aangeven dat u de bestelling wilt afhalen in Nuenen. Het adres is Collse Heide 10 5674 VN Nuenen. 

Bezorgkosten
Wij rekenen geen verzendkosten in Nederland en België. De bezorgkosten naar Duitsland zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling en van het afleveradres. Wij bezorgen al naar Duitsland vanaf 25 euro exclusief 21% BTW. Voor meer informatie neem dan contact met ons op