Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Oke
Showroom gesloten! Producten afhalen op locatie in Zoetermeer is mogelijk na het plaatsen van een online bestelling. 
Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis zelfde werkdag verzonden
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen mogelijk

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij Rubbermagazijn op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via credit card (Visa, MasterCard en American Express) U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden. 

Via iDEAL. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via PayPal. Deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen in Nederland en België. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. U kunt hier inloggen op uw account en de betaling bevestigen.

Via Mister Cash. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. De betaalmethode is te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Uw betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de desbetreffende instantie en deze brengt u naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.

Via Vooruit betalen. U maakt in dat geval het factuurbedrag zelf naar ons over rekeningnummer NL39ABNA0590384635 t.n.v. Slangenmagazijn. Vergeet niet het factuurnummer te vermelden. Zo kunnen wij uw betaling snel en correct afhandelen.

Via Achteraf betalen via Billink. Met achteraf betalen is het mogelijk om voor Nederlandse klanten (zowel consumenten als bedrijven) op rekening te kopen. Voor Belgische particulieren klanten is dit ook mogelijk voor bedrijven helaas niet.
Klanten die achteraf willen betalen moeten rekening houden met 3% administratie kosten. Betalingen tot 2500 dient u over te maken aan Billink. Rubbermagazijn heeft Billink BV gemachtigd, conform de algemene voorwaarden, om de bijgevoegde nota aan u te factureren. U ontvangt van Billink een factuur en maakt het openstaande bedrag dus naar Billink over en niet naar Rubbermagazijn!

Extra informatie over betalen met Billink:

1) U krijgt de melding "Helaas kan er met de ingevulde gegevens geen gebruik worden gemaakt van achteraf betalen. Graag verzoeken we u om een andere betaalmethode te kiezen".
In sommige gevallen, zoals gebruikelijk in de online markt, kunnen wij uw kredietwaardigheid checken met behulp van kredietinformatiebureaus. De uitkomst hiervan kan invloed hebben op de betalingsmogelijkheden die u tot uw beschikking hebt. Wij behouden ons het recht de betalingsmogelijkheid van het ‘achteraf betalen’ voor bepaalde bestellingen niet te accepteren en in plaats daarvan u één van de andere betaalmogelijkheden aan te bieden. Wij vragen om uw begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze ‘Achteraf betalen’. Zie ook onze algemene voorwaarden.

2) Er wordt 3% administratiekosten berekend.
Administratiekosten worden berekend over het totale bedrag incl. btw en dit heeft te maken het met feit dat er extra handelingen (loon en arbeid) moeten worden verricht om deze betaalwijze mogelijk te maken. Daarnaast werken wij samen met een extern bureau, namelijk Billink, welke ook kosten aan ons berekend. Hopelijk heeft u hiervoor begrip. Zie ook onze algemene voorwaarden.

3) U moet uw geboortedatum invullen. 
Om de kredietwaardigheid van u te kunnen nagaan moeten wij in het bezit zijn van uw geboortedatum.

4) Houdt u a.u.b. aan de betaaltermijn. 
De betaaltermijn van achteraf betalen is 14 dagen, dat wil zeggen dat u de factuur binnen 14 dagen na factuurdatum betaald dient te worden. Wij maken hierop geen uitzonderingen.

Heeft u vragen over achteraf betalen of een van de andere betaalmethoden, neem dan contact op met onze klantenservice via 085 273 88 50.

Beveiligde verbinding
Rubbermagazijn beschikt over een beveiligde betalingsverbinding. Om zeker te weten dat u zich op de goede pagina bevindt wanneer er transacties plaatsvinden, kunt u kijken of er een slotje te zien is in uw adresbalk. Deze wordt namelijk getoond wanneer er een betaling plaatsvindt op een website.