Voor 17:00 besteld, Gratis binnen 48 uur geleverd
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk

Nieuws

Alles tegen kou en gladheid

vrijdag, 15 december 2017

Zo, sinterklaas is weer voorbij. dus op naar de volgende feestdagen! Ook verandert het weer in: regen, rukwinden, sneeuw & ijzel. De lange gure maanden! Deze maand komen de producten van Rubbermagazijn aan bod die ons voorbereiden tegen kou en gladheid.
Meer informatie

Alles voor de veiligheid

vrijdag, 15 december 2017

Haast, we hebben er allemaal zo nu en dan last van en het is bij onze jachtige maatschappij gaan horen. Verkeershinder bij wegwerkzaamheden vraagt om geduld & flexibiliteit van alle gebruikers van het hoofdwegen- en het onderliggende wegennet. Veilige signalering is belangrijk bij het aangeven van routes op wegen, het afbakenen van parkeerterreinen maar ook bij b.v. zones in magazijnen. Hierbij worden afzetpalen en/of reflecterende verkeerspionnen gebruikt. Afzetpalen en verkeerskegels met fluorescerende strepen voor zichtbaarheid in het donker, Rubbermagazijn levert betrouwbare producten: alles voor de veiligheid!
Meer informatie

Nieuw in ons assortiment: TPE profielen

donderdag, 14 december 2017

Sinds kort leveren wij ook profielen van thermoplastisch elastomeer (TPE). Wij hebben vooralsnog profielen in de kleuren zwart, grijs, geel en wit in ons standaard assortiment opgenomen.
Meer informatie

Tip van de maand - Roostermat ook geschikt voor onder de douche

donderdag, 07 december 2017

De tip van deze maand hebben wij telefonisch ontvangen. Mevr. Maas belde om door te geven dat ze blij was met de goede service en snelle levering. Uit het gesprek kwam naar voren dat zij een roostermat bij ons gekocht heeft (artikelnummer 65001039).
Meer informatie

Hoera, onze nieuwe website is live!

maandag, 06 november 2017

Beste klant, Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze website compleet vernieuwd.
Meer informatie

Auto- & motor onderdelen

woensdag, 09 augustus 2017

Deze maand is onze blog geheel gewijd aan de producten die Rubbermagazijn levert en die goed van pas komen bij de auto- & motorsport. Veel van onze klanten die met auto- of motorsport bezig zijn, komen naar ons toe voor siliconen slangen, automatten of voor de juiste aluminium verbinders. Ook deze maand zetten wij veel voorkomende vragen omtrent deze producten voor u op een rijtje.
Meer informatie

Alles voor de klusser/bouw

woensdag, 19 juli 2017

Deze maand staat onze blog helemaal in het teken van de klusser/bouw met speciaal in de schijnwerpers onze celrubber producten, lijm/kit en kliktegels. Alle drie de producten worden vaak bij ons besteld en roepen ook vaak dezelfde vragen op bij onze klanten. Vanuit Rubbermagazijn leek het ons een goed idee de meest voorkomende vragen eens uitgebreid te behandelen. In deze blog zetten wij de meest voorkomende vragen over celrubber, lijm en kliktegels voor u op een rijtje.
Meer informatie

Kunstgrastegels en terrastegels met pen/gat verbinding

woensdag, 05 juli 2017

Het is weer zomer, het ideale moment om uw tuin, balkon of terras gezellig te maken! Rubbermagazijn helpt u hier graag bij: naast ons standaard assortiment terrastegels hebben wij ook prachtige, natuurlijk uitziende kunstgrastegels en terrastegels met een pen/gat verbinding voor een extra stevig terras.
Meer informatie

Project Mazha / Rubber profielen

maandag, 01 mei 2017

Het ontwerpduo van Studio Met Met laat in hun Mazha project zien wat er nog meer mogelijk is met onze infrais profielen: 'Wij zijn geinspireerd door de manier waarop mensen in China hun eigen Mazha (klapkrukje) repareren door gebruik te maken van alledaagse objecten en materialen, in plaats van direct een nieuw meubel aan te schaffen. De kruk die wij hebben ontworpen is niet per se beter dan de traditionele Mazha maar wij bieden de mogelijkheid om gemakkelijk onderdelen te vervangen of aan te passen naar eigen inzicht. De zitting van de Mazha is verbonden met het frame via het bestaande industriele infrais profiel.
Meer informatie

Verhuizing Showroom Zoetermeer

dinsdag, 18 april 2017

Wij gaan verhuizen naar een nieuw pand, waar wij u nog beter van dienst kunnen zijn!
Meer informatie