Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk

Nieuws

Kamperen met de caravan

dinsdag, 08 mei 2018

De zomer komt er weer aan en dat betekent: lekker weer en vakantie. Veel mensen kiezen er daarom ook voor om ver weg te gaan met het vliegtuig of lekker naar een All-Inclusive hotel te gaan. Maar dat is niet voor iedereen de perfecte vakantie. Veel mensen kiezen er ook voor om op vakantie te gaan met de caravan. Dat treft altijd wat voorbereiding en Rubbermagazijn helpt u graag om uw caravan helemaal vakantie-klaar te maken.
Meer informatie

Formula Student Team TU Delft

woensdag, 02 mei 2018

Het Formula Student Team Delft van TU Delft, bestaande uit maar liefst 80 vrijwilligers, is een van de grotere Dream Teams van de Dream Team Hall. Het team bestaat uit jonge en gemotiveerde internationale studenten uit 16 verschillende landen. Allemaal delen zij dezelfde passie: innovatie en motorsport.
Meer informatie

Een leuke en veilige tuin aanleggen

zondag, 25 maart 2018

Nu de lente eindelijk is begonnen, wordt het weer tijd om eens goed in uw tuin te werken. Alle ideeën die u in de winter heeft opgedaan kunt u nu eindelijk uitwerken. Gelukkig hoeft het aanleggen van een leuke tuin niet veel tijd en moeite te kosten. In deze blog geven wij u graag tips en advies om van uw tuin een veilige en leuke tuin te maken, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van het mooie weer.
Meer informatie

Alles voor de boot

maandag, 05 maart 2018

Het is bijna lente. Het weer begint steeds iets beter te worden en de zon laat zich steeds vaker zien. Een mooie, zonnige dag is voor veel mensen een goede gelegenheid om lekker uit te waaien, een wandeling te maken of een stukje met de boot te gaan varen. Deze blog staat daarom helemaal in het teken van uw boot en hoe u uw boot het beste kunt klaarmaken om veilig te kunnen varen en zorgeloos van de dag te kunnen genieten.
Meer informatie

Creatief met rubber

donderdag, 01 februari 2018

Rubber is erg veelzijdig en kan op allerlei creatieve manieren gebruikt worden. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die van gebruikte rubberen autobanden een stoel of een bijzettafeltje weten te maken. Of een simpele rubberen mat weten om te toveren tot een mooie wanddecoratie. Hoe creatief met rubber ben jij? Hieronder hebben wij een aantal ideeën voor jou opgesomd om je wellicht te laten inspireren. (Klik op de Facebook button hieronder om jouw meest creatieve foto up te loaden en maak kans op een kortingsbon van €10,-. )
Meer informatie

Nieuw in ons assortiment: nieuwe uitvoeringen Antislip tape

maandag, 15 januari 2018

Op de werkvloer, trappen, hellingbanen maar natuurlijk ook op andere plaatsen kan er vaak slipgevaar optreden. In dat geval is antislip tape de ideale oplossing. Het biedt een duurzame en een snelle oplossing voor oppervlakken waar extra grip nodig is. In deze blog lees je alles wat je over de antislip tape wilt en moet weten.
Meer informatie

Siliconen slangen worden steeds populairder

vrijdag, 05 januari 2018

Siliconen slangen worden steeds populairder en worden vaak gebruikt bij auto tuning en motorsport. Rubbermagazijn doet graag mee aan sponsoring en daarom sponsoren wij dit seizoen een jonge potentiële topper in de motorsport: Britt Boezerooij. Ook zien wij vaak dat onze klanten meer specifieke vragen hebben over het desbetreffende product. Daarom is deze blog geheel gewijd aan siliconen slangen.
Meer informatie

Isolatie tegen de kou

vrijdag, 22 december 2017

De koude maanden zijn weer aangebroken. Nu de temperaturen buiten flink aan het dalen zijn, betekent dat ook dat wij ons moeten voorbereiden op de kou en daarom helpt Rubbermagazijn u graag bij het winterklaar maken van uw huis.
Meer informatie

Alles tegen kou en gladheid

vrijdag, 15 december 2017

Zo, sinterklaas is weer voorbij. dus op naar de volgende feestdagen! Ook verandert het weer in: regen, rukwinden, sneeuw & ijzel. De lange gure maanden! Deze maand komen de producten van Rubbermagazijn aan bod die ons voorbereiden tegen kou en gladheid.
Meer informatie

Alles voor de veiligheid

vrijdag, 15 december 2017

Haast, we hebben er allemaal zo nu en dan last van en het is bij onze jachtige maatschappij gaan horen. Verkeershinder bij wegwerkzaamheden vraagt om geduld & flexibiliteit van alle gebruikers van het hoofdwegen- en het onderliggende wegennet. Veilige signalering is belangrijk bij het aangeven van routes op wegen, het afbakenen van parkeerterreinen maar ook bij b.v. zones in magazijnen. Hierbij worden afzetpalen en/of reflecterende verkeerspionnen gebruikt. Afzetpalen en verkeerskegels met fluorescerende strepen voor zichtbaarheid in het donker, Rubbermagazijn levert betrouwbare producten: alles voor de veiligheid!
Meer informatie