Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk

Slangenmagazijn is onderdeel van Rubbermagazijn

Het doet ons genoegen u mede te delen dat Slangenmagazijn een onderdeel geworden is van Rubbermagazijn. Rubbermagazijn is een bekende naam op het gebied van rubber- en kunststofproducten en heeft, net als Slangenmagazijn, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Door Slangenmagazijn bij Rubbermagazijn in te voegen kunt u profiteren van een uitgebreider assortiment en een sterk verbeterde webshop.

Komt u liever gewoon bij ons langs? U bent van harte welkom in onze showrooms in Zoetermeer en Nuenen. Ook kunt u ons altijd bellen, onze klantenservice beantwoordt graag al uw vragen.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en verwachten dat deze integratie enkel positieve veranderingen voor u zal brengen.

U wordt straks automatisch verder geleid. Wilt u nu alvast door, klik dan op onderstaande button.

Ga nu door naar Rubbermagazijn.nl