Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terrastegel zwart 50x50x2,5cm Terrastegel zwart 50x50x2,5cm

Terrastegel zwart 50x50x2,5cm

Product informatie

Rubberen terrastegel zwart 50x50x2,5cm

Praktische informatie


Deze terrastegel heeft een onderlaag met blokkentextuur waardoor het uitstekend water kan afvoeren. Dit zorgt er voor dat de terrastegels eenvoudig water door laten en dus tegen een hevige regenbui kunnen. Wij adviseren de terrastegels op een vlakke ondergrond te leggen, om er voor te zorgen dat er geen oneffenheden ontstaan. 

Er zijn een paar kleine verschillen tussen Speelplaatstegels en terrastegelsSpeelplaatstegels bieden bescherming tegen verwondingen en letsel en worden daarom ook wel veiligheidstegels genoemd. Terrastegels hebben een valhoogte van 0,9 meter wat vrijwel verwaarloosbaar is. Als de valhoogte niet van belang is, worden veelal terrastegels gebruikt. Terrastegels hebben in tegenstelling tot onze speelplaatstegels geen pen/gat verbinding. Dat wil zeggen dat ze niet met pennen aan elkaar vast worden gelegd.

Toepassingen


Het plaatsen van de terrastegels gaat snel. Als de terrastegels op een vlakke ondergrond geplaatst worden, komen ze het beste uit. Daarnaast hebben terrastegels lage onderhoudskosten. Dit alles zorgt ervoor dat de terrastegels beschikken over een lange levensduur. Kortom, de rubberen tegels vormen een kosteneffectieve oplossing voor tuin, (dak-) terrassen, galerijen en balkons. De terrastegels zijn eenvoudig te snijden. Zo kunt u ze simpelweg aanpassen aan de betreffende oppervlakten of omtrek van bijvoorbeeld terrassen. Rubbermagazijn verkoopt terrastegels in verschillende kleuren en maten. De terrastegel geeft uw (dak) terras een prachtige uitstraling. Dat is de reden dat wij veel leveren aan verzorgingstehuizen, revalidatiecentra en recreatieve voorzieningen. De daken worden door de terrastegels beschermd en zorgen voor een mooi anti-slip oppervlakte. Een groot bijkomend voordeel is dat ze direct op EPDM, beton, zink of bitumen dakbedekking kunnen worden gelegd. Ofwel, een onderlaag is dus in veel gevallen niet nodig. Dat maakt de terrastegels ideaal voor een dakterras of looppaden op daken. Onze terrastegels hebben slechts een gewicht van circa 18,95 kg/m². Houdt u er rekening mee dat de kleur van de terrastegel kan vervagen door het belopen van de tegels en weersinvloeden. 

Het is niet altijd nodig, maar wij adviseren om de tegels op de kopse kanten met behulp van kit en aan elkaar te plakken. Door de tolerantie van het rubber kunnen er tussen de tegels kieren ontstaan. Door een lijm/kit te gebruiken, kunnen deze kieren worden weggewerkt.


Overig


Naast de terrastegels voor dakterrassen biedt Rubbermagazijn tevens een groot assortiment veilige, schokabsorberende speelplaatstegels en andere rubber tegels. Ook deze rubber producten absorberen water uitstekend. Terrastegels hebben wij in verschillende afmetingen en kleuren. LET OP! Lichte afwijking in materiaalkleur van de terrastegels is mogelijk, aangezien het een gerecycled product is.

De voordelen op een rij:


- De tuintegels zijn milieuvriendelijk geproduceerd, de tegels zijn 100% gerecycled;
- De terrastegels zijn vervaardigd uit rubbergranulaat en bindmiddelen van topkwaliteit;
- Het plaatsen van de tegels is eenvoudig en bovendien hebben de terrastegels een lange levensduur;
- De blokkentextuur aan de onderkant van de terrastegels zorgt voor een goede afvoering van water is; 
- De terrastegels zijn eenvoudig zelf te snijden met een scherp (Stanley) mes;
- Met een gewicht van circa 18,95 kg/m² zijn de terrastegels licht te noemen;
- Terrastegels werken geluiddempend, isolerend en zijn kindvriendelijk;
- Onze terrastegel is onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig en heeft een anti-slip werking.

Onderling kunnen de tegels een lichte kleurafwijking hebben.

Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven in Nederland en België.