Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Oke
Wij zijn aan het verhuizen! Houd er rekening mee dat leveringen vertraging kunnen oplopen door onze verhuizing naar een groter magazijn. Bedankt voor uw geduld.
Menu ×
× Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis zelfde werkdag verzonden
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Afhalen mogelijk
Review & Win! Terug naar overzicht

Review & Win!

maandag, 12 september 2022

Onlangs hebben wij een nieuwe functie toegevoegd, namelijk het achterlaten van product reviews. Jullie hebben de afgelopen periode al flink wat nuttige reviews achtergelaten, ontzettend bedankt hiervoor! Door uw persoonlijke ervaringen met anderen te delen, helpt u hen met het maken van de juiste keuze. Wij stellen uw mening dan ook zeer op prijs, daarom hebben wij nu een leuke winactie! Lees gauw verder en maak iedere maand kans op een mooie kokos deurmat.

De actie

Hoe doet u mee? Na de aankoop van een product ontvangt u per mail een uitnodiging voor het achterlaten van een product review. Schrijf een product review en deel uw persoonlijke ervaringen. Onderaan de blog geven wij een aantal tips voor het plaatsen van een goede review. Maandelijks kiezen wij de nuttigste en relevantste product review uit.

Bent u de winnaar?

De winnaar stellen wij per e-mail op de hoogte. Graag ontvangen wij als reactie op deze e-mail nog wat aanvullende informatie. Heeft u niet binnen 14 dagen gereageerd? Helaas.. dan kiezen wij een andere winnaar uit. Houd uw mailbox (en spam) dan ook zeker goed in de gaten en mis onze e-mails niet! ­čĄę

De prijs

Indien u de gelukkige winnaar bent, mag u een kokosmat naar keuze* uitzoeken! Kiest u voor een kokosmat met print of juist met een leuke tekst? Nadat u ons op de hoogte heeft gesteld van uw keuze, sturen wij de kokosmat binnen een aantal werkdagen naar u op.

* U heeft de keuze uit de volgende kokosmatten.

Een aantal tips voor het plaatsen van een goede review

  • Uw eerste indruk! U koopt of ontvangt een product en daarbij heeft u een eerste indruk. Wat vindt u bijvoorbeeld van de verpakking? En wat verwachtte u van het product?
  • Test het product! Het plaatsen van een product review is pas ├ęcht nuttig nadat u het product ook echt in gebruik heeft genomen. Wat is uw ervaring?
  • Wees vooral eerlijk! Uw eerlijkheid en mening stellen wij zeer op prijs. Hierdoor kunnen wij onze verbetermogelijkheden inschatten.
  • Denk aan hoe u het product zou aanraden aan iemand anders. Wat vindt u dat (toekomstige) klanten of wij moeten weten over het desbetreffende product?
  • Een goede foto! Zorg ervoor dat als u een foto toevoegt, deze ook van goede kwaliteit is.
  • Deel uw uiteindelijke conclusie! Wat vindt u uiteindelijk van het product?
Voor meer informatie omtrent de winactie kunt u onze actievoorwaarden raadplegen. Namens het team van Rubbermagazijn wensen wij u veel succes!