Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Het is drukker dan normaal bij onze transporteurs, hierdoor kunnen wij leveringen de volgende dag op dit moment niet altijd garanderen. Onze showroom is tijdelijk gesloten i.v.m. corona maatregelen. Producten afhalen is helaas niet mogelijk.
Het is drukker dan normaal bij onze transporteurs, hierdoor kunnen wij leveringen de volgende dag op dit moment niet altijd garanderen. Onze showroom is tijdelijk gesloten i.v.m. corona maatregelen. Producten afhalen is helaas niet mogelijk.
Filters
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
PVC vloer lijm

PVC vloer lijm

Artikelnummer:
71002002
Kleur:
Wit
Verkoopeenheid:
Stuk
Vanaf 58,08 incl. BTW / stuk
Wij van Rubbermagazijn willen onze klanten graag mee laten profiteren van de hogere efficiency die een grotere bestelling met zich mee brengt. Daarom werken wij met staffelkortingen. Dit betekent: hoe meer u van een product bestelt, hoe lager de stuk-, meter-, of rolprijs wordt. De exacte staffels kunt u uit onderstaande tabel aflezen. De correcte prijs wordt automatisch weergegeven als u het gewenste aantal invult.

De minimale afname is het laagste aantal dat u in de 1e staffel vindt.
(48,00 excl. BTW)
Aantal
stuk
Prijs in Euro
Excl. BTW
1-2 75,00
3-4 57,00
5+48,00
Meer over dit product
Vraag over dit product?
Suggesties
Montagekit bruin
Vanaf
€ 8,95 / stuk Excl. BTW
Kleur Bruin
Verkoopeenheid Stuk
Kitworst grijs
Vanaf
€ 12,60 / stuk Excl. BTW
Kleur Grijs
Verkoopeenheid Stuk
Reinzosil-T afdichtmiddel transparant 70ml
Vanaf
€ 11,00 / stuk Excl. BTW
Kleur Transparant
Verkoopeenheid Stuk
Montagekit wit
Vanaf
€ 8,95 / stuk Excl. BTW
Kleur Wit
Verkoopeenheid Stuk
Laatst bekeken

Je hebt nog geen producten bekeken.

Product informatie

PVC lijm floor

De PVC lijm floor is een oplosmiddelvrije PVC- en vinyllijm op basis van acrylaat dispersie met een zeer hoge aanvangshechting. Deze lijm is geschikt voor het verlijmen van PVC-, vinyl en rubber vloerbedekkingen in stroken en tegels op de meest voorkomende ondergronden. De PVC lijm floor dient gelijkmatig op een schone, vetvrije, gladde en vlakke ondergrond aangebracht te worden.
 
 Inhoud  10.000ml
 Basisgrondstof  Acrylaat dispersie
 Kleur  Wit, na droging transparant
 Vaste stofgehalte  Ca. 58%
 pH-waarde  8
 Dichtheid  1.04 kg/m³
 Viscositeit  20.000 mPa-s
 Open tijd  Ca. 40 minuten bij +20 ºC en 65% rel. Luchtvochtigheid
 Verbruik  Ca. 250/350 gram m²
 Temperatuurbereik  Van +5 ºC tot +45 ºC
 Verwerkingstemperatuur  +10 ºC tot +25 ºC
 Eigenschappen  - Zeer hoge aanvangshechting
 Toepassingen  - Voor het verlijmen van PVC-, vinyl en rubber vloerbedekkingen in stroken en tegels op de meest voorkomende ondergronden 
 - Voor alle gangbare soorten zachte en halfzachte vloerbedekking voor binnen op vloer en wand
 Verwerking  De PVC lijm floor dient gelijkmatig op een schone, vetvrije, gladde en vlakke ondergrond aangebracht te worden. De lijm laten drogen tot deze transparant is (ca. 40 minuten, aanbrengen binnen max. 240 min). Daarna de vloerbedekking inleggen en walsen met behulp van een zware rol (ca. 45 kg, werkbreedte 42 cm, doorsnede 11 cm.). Eventuele opstaande gedeelten extra verzwaren. Voorkom luchtinsluiting onder de vloerbedekking. Indien nodig na 30 minuten de kopse kanten en naden nogmaals walsen. Natte lijmresten zijn te verwijderen met een vochtige doek. De aangegeven verwerkingstijden zijn gebaseerd op +20 ºC en 65% relatieve luchtvochtigheid.