Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
PVC kliktegel traanplaat zwart 500x500x6mm

PVC kliktegel traanplaat zwart 500x500x6mm

Product informatie

PVC kliktegel tranenplaat motief zwart 500x500x6mm - budget uitvoering


Deze kliktegels van soepel PVC zijn eenvoudig te installeren en zijn een ideale vloer voor particulier gebruik.

Kliktegels van Rubbermagazijn zijn een veelzijdige en duurzame oplossing voor een mooie vloer die weinig onderhoud vergt. Het tranenplaat motief geeft de tegels een mooie industriële uitstraling.
PVC kliktegels kunnen op vrijwel iedere ondergrond worden gelegd, zoals bijv. hout, beton, natuurstenen tegels of linoleum. Door het speciale kliksysteem zijn de tegels zeer eenvoudig en snel te leggen.


De duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor een mooie en praktische vloer

Deze PVC kliktegels met tranenplaat motief werken geluiddempend en houden optrekkende kou tegen. Door het comfortabele anti-slip oppervlak zijn de tegels perfect geschikt voor openbare ruimtes. PVC kliktegels met tranenplaat motief zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor aan iedere school, winkel of kantoor een eigen uitstraling kan worden gegeven.


Snel en eenvoudig te leggen 

Het is niet altijd nodig, maar wij adviseren om de tegels - wanneer deze worden gelegd in ruimtes die aan grote temperatuurschommelingen onderhevig zijn - te verlijmen. Bij temperatuurverschillen kunnen de tegels gaan werken. Door de tegels te verlijmen zullen hier geen problemen ontstaan en blijven de tegels mooi aaneengesloten liggen.

PVC kliktegels kunnen het beste geplaatst te worden bij een minimum temperatuur van 15°C. Dat geldt voor zowel de tegels als voor de ruimte waarin ze worden gelegd. Daarnaast adviseren wij de PVC vloertegels tenminste 24 uur voor het leggen van de vloer in de ruimte neer te leggen om er voor te zorgen dat ze kunnen acclimatiseren aan de ruimte. Tot slot is het verstandig een ruimte van 5mm aan de zijkanten over te houden aangezien het mogelijk is dat de vloertegels een beetje gaan uitzetten door warmte.
Het is belangrijk om de kliktegels op een egale ondergrond te leggen, om te voorkomen dat de tegels op de naden gaan wijken. PVC kliktegels zijn niet geschikt voor (permanent) buitengebruik.


Technische informatie:

- Afmetingen: 500mm x 500mm x 6mm
- 4 tegels = 1m² = 7 kg
- Verbinding: T-verbinding
- Hardheid: ca. 75 Shore AIs dit product niet wat u zoekt?

Naast deze PVC kliktegel met tranenplaat motief heeft Rubbermagazijn nog vele andere kliktegels in diverse kleuren en designs. Kijkt u hier voor ons volledige aanbod. Zoekt u een vloer voor buitenshuis? Kijkt u dan eens bij onze rubberen speelplaatstegels of onze terrastegels.

Heeft u hulp nodig bij het leggen van de PVC kliktegels? Bekijk dan hier het instructiefilmpje.