Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Belangrijke informatie m.b.t het coronavirus Terug naar overzicht

Belangrijke informatie m.b.t het coronavirus

zondag, 15 maart 2020

Met de nieuwste ontwikkelingen en adviezen rondom het COVID-19 virus, willen wij u hierbij over de stappen informeren die wij bij Rubbermagazijn hebben ondernomen om de veiligheid van u en onze werknemers zo veel mogelijk te waarborgen.


Uiteraard volgen wij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten, maar wij begrijpen ook dat momenteel voor sommige van onze klanten onze online webshop nu nóg belangrijker is dan voorheen. Wij staan dan ook voor u klaar om alles online voor u draaiende te houden. Onze werkzaamheden liggen niet stil: of we nu op kantoor werken of vanuit huis: wij zullen er alles aan doen om het serviceniveau dat u van ons gewend bent zo veel mogelijk te behouden.

Helaas ontkomen wij er echter niet aan om een aantal maatregelen te nemen die mogelijkerwijs toch enig effect voor u kunnen hebben en rekenen dan ook op uw begrip in deze verwarrende en onvoorspelbare tijd voor iedereen.

- Onze showrooms zijn vanaf maandagochtend 16 maart 2020 tot nader bericht gesloten.

- Klantafspraken zullen per direct op afstand plaats vinden: telefonisch of via video-calls.

- Doordat een deel van onze klantenservice vanuit huis zal worden verzorgd, kan het zijn dat de telefonische wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent. Om u nog steeds optimaal te kunnen helpen zouden wij het zeer waarderen als u uw vragen zoveel mogelijk schriftelijk stelt of een terugbel verzoek indient.

- Wij hopen op uw begrip dat levertijden eventueel uit kunnen lopen doordat wij met kleinere magazijn teams werken.

- Afhankelijk van de ontwikkelingen, wordt het beleid aangepast. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele ontwikkelingen.

Wij willen u nogmaals verzekeren dat iedereen van Rubbermagazijn zich volledig inzet om aan uw wensen te voldoen en danken u bij voorbaat hartelijk voor uw begrip en de medewerking aan de uitvoering van deze maatregelen. 


Met vriendelijke groet,

Team Rubbermagazijn