Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Nieuw in ons assortiment: nieuwe uitvoeringen Antislip tape

maandag, 15 januari 2018

Op de werkvloer, trappen, hellingbanen maar natuurlijk ook op andere plaatsen kan er vaak slipgevaar optreden. In dat geval is antislip tape de ideale oplossing. Het biedt een duurzame en een snelle oplossing voor oppervlakken waar extra grip nodig is. In deze blog lees je alles wat je over de antislip tape wilt en moet weten.

Wat is antislip tape?

Antislip tape is een tape die wordt aangebracht op de vloer voor extra grip. Vaak zijn vloeren zonder vloerbedekking erg glad en kunnen gevaarlijk zijn en voor slipgevaar zorgen. In dat geval wordt antislip tape regelmatig gebruikt voor extra grip op de vloer. Door de zelfklevende onderkant van de strips zijn ze zeer gemakkelijk aan te brengen en blijven ze goed en lang zitten.

Nieuwe uitvoeringen

Wij hebben ons antislip tape assortiment uitgebreid met verschillende nieuwe uitvoeringen. Zo hebben wij antislip tape extra grof, antislip tape voor gangpad markering, gevarenzone antislip tape en vervormbare antislip tape in ons assortiment opgenomen. Ook is de waterbestendige antislip tape nieuw in ons assortiment en kan gebruikt worden bij douches en kleedkamers.

Nieuwe kleuren

Naast de vele nieuwe uitvoeringen hebben wij ook nieuwe kleuren antislip tape in ons assortiment opgenomen. De antislip tape is nu beschikbaar in de kleuren: grijs, groen, rood, blauw, oranje, geel en fluoriserend geel. Ook is de glow in the dark tape nieuw in ons assortiment en verkrijgbaar in wit en wit/zwart. Deze bijzondere uitvoering zorgt er voor dat de tape ook in het donker goed zichtbaar blijft. Daarnaast is de gevarenzone tape nieuw. De gevarenzone tape is leverbaar in twee verschillende kleurencombinaties, namelijk: zwart/geel en glow/zwart.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over onze antislip tape, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showrooms.