Voor 17:00 besteld, Gratis binnen 48 uur geleverd
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Terug naar overzicht

Auto- & motor onderdelen

woensdag, 09 augustus 2017

Deze maand is onze blog geheel gewijd aan de producten die Rubbermagazijn levert en die goed van pas komen bij de auto- & motorsport. Veel van onze klanten die met auto- of motorsport bezig zijn, komen naar ons toe voor siliconen slangen, automatten of voor de juiste aluminium verbinders. Ook deze maand zetten wij veel voorkomende vragen omtrent deze producten voor u op een rijtje.

Silicone slangen veroveren de markt
Hoewel veel van onze klanten al precies weten wat ze zoeken, kan een bezoek aan onze showroom vaak van extra waarde voor hen zijn. Als het gaat om siliconen slangen voor onder de motorkap vinden veel van onze klanten het fijn om onze producten van dichtbij te kunnen bestuderen en eventueel gebruik te kunnen maken van onze expertise. Een veel voorkomende vraag is of de slangen flexibel genoeg zijn om een kleine radius te maken. Wij raden dan aan om voor onze flexibele siliconen slangen te kiezen. De flexibele siliconen slangen kunnen makkelijk een bocht van 90 graden en van 180 graden maken.

Olie- & benzineslangen
Naast onze siliconen slangen zijn onze olie- en benzineslangen ook uitermate geschikt voor de auto- & motorsport. Wij krijgen vaak de vraag tot welke temperatuur onze olie- en benzineslangen bestendig zijn. Onze NBR slangen zijn tot 100 graden Celsius bestendig en onze fluorsiliconen slangen tot 200 graden Celsius.

Aluminium verbinders voor een stevige afsluiting
We krijgen zo nu en dan vragen over hoe de slangen het beste met elkaar verbonden kunnen worden. Om de siliconen slangen met elkaar te verbinden, raden wij aan om onze aluminium verbinders of slangen klemmen te gebruiken, zodat de bochten waarin de slangen gelegd worden stevig aan elkaar gekoppeld kunnen worden en nauw aansluiten.

Rubber automatten voor verschillende automerken
Soms krijgt Rubbermagazijn de vraag of er ook automatten op maat gemaakt kunnen worden. In dit geval vragen wij onze klant om een schets te maken van de gewenste mat en de afmetingen en het materiaal te vermelden waarin de mat moet worden geleverd. Uiteraard hebben wij ook kant en klare automatten voor verschillende modellen van verschillende merken.

Bij Rubbermagazijn hebben wij de grootste voorraad van de Benelux en bezorgen wij uw bestellingen altijd gratis. Als u de bestelling voor 17:00 uur plaatst, kunt u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis verwachten. Wij hopen dat u met plezier onze blog heeft gelezen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u met onze klantenservice bellen die op werkdagen van 08 tot 18:00 uur voor u klaar staat om al uw vragen te beantwoorden. De showroom, waar wij u graag ontvangen, is op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur te bezoeken.

Hartelijke groeten,

Het Rubbermagazijn team