Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Voorjaarskriebels

donderdag, 03 maart 2016

De dagen worden langer, de kou is uit de lucht! Hier bij Rubbermagazijn krijgen wij de voorjaarskriebels. Hoogste tijd om tuin of terras weer gezellig te maken in afwachting van een heerlijke zomer.

Kies de juiste terrastegels
Wat heerlijk zal het zijn om straks te genieten op uw mooie nieuwe (dak)terras, uw zithoek in de tuin, uw balkon. De terrastegels liggen er super strak in. De tegels zijn tevens snel droog na die ene regenbui en zeker niet glad! Hèt grote voordeel van rubberen buitentegels! Onze opsluitbanden en randstukken zorgen voor een perfecte afwerking.

Creëer de perfecte speelhoek
Kinderen kunnen veilig spelen op onze genormeerde speelplaats tegels. Wij hebben keuze genoeg voor een hele persoonlijke stijling. Zo kunt u bijvoorbeeld enkele tegels vervangen door onze hink-stap-sprong tegels of door tegels met andere leuke motieven. Het geheel wordt nog vrolijker door onze grappige accessoires: gekke beesten, klimballen, kubussen of krukken. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar voelt tevens zacht en warm aan door het gebruik van hoogwaardig rubbergranulaat.

Benieuwd naar onze buitentegels?
Kijk voor meer inspiratie op onze website onder rubberen tegels.