Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Achter de schermen: de afhandeling van een monsteraanvraag

woensdag, 02 december 2015

Soms kan het erg lastig zijn om op basis van slechts een afbeelding het juiste product de kiezen. Wat voor materiaal is het? Klopt de pasvorm, de kleur? In zulke gevallen kan een monster uitkomst bieden. Bij Rubbermagazijn begrijpen wij dat, daarom hebben wij een speciale monsterservice in het leven geroepen.

Monsters aanvragen
U kunt bij ons heel eenvoudig een monster aanvragen door bij het artikel op de 'Gratis monster aanvraag' knop te klikken en het monster in uw winkelwagen te plaatsen. Wij stellen u tijdens deze aanvraag 3 korte vragen om onze service optimaal op uw behoeften te kunnen afstemmen. Vervolgens kunt u uw monsters gratis bestellen via de webshop. U kunt maximaal 5 monsters aanvragen.

Hoe ziet een monster eruit?
De monsters hebben een standaard grootte van +/-10cm. Indien u grotere afmetingen wilt aanvragen, adviseren wij u om 1 meter / 1 stuk te bestellen via de website.

Wij hebben 2 soorten monsters. Bij een product monster krijgt u een monster van het exacte product toegestuurd. Dit is vooral handig bij bijvoorbeeld onze profielen. Bij een materiaalmonster krijgt u een monster van het materiaal toegestuurd, dit monster heeft niet exact dezelfde afmetingen als het product. Denk hierbij aan ons plaatmateriaal of onze celrubberproducten.

Let op! Van een aantal stukproducten is het niet mogelijk om een monster aan te vragen. In dat geval raden wij u aan om 1 stuk af te nemen via de webshop. Indien u dan uw keuze heeft kunnen maken, verrekenen wij deze ‘proefbestelling’ met de uiteindelijke bestelling.

Wat gebeurt er achter de ‘schermen’?
De aanvraag komt bij ons binnen in het magazijn. Met behulp van onze ‘Paternoster’ – een moderne Hi-Tech machine waarin alle monsters zijn opgeslagen - kunnen wij super snel de gewenste monsters verzamelen. De monsters worden vervolgens in een envelop of doosje gedaan en binnen 3 werkdagen gratis bij u bezorgd door PostNL.

Wij horen graag van u als het monster geschikt is en u het product wilt bestellen. U kunt uw bestelling direct plaatsen via onze website. Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

U kunt ook het instructiefilmpje van het aanvragen van een gratis monster op onze youtubekanaal bekijken