Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

ESEF beurs 2016: een groot succes!

vrijdag, 08 juli 2016

Afgelopen maart heeft Rubbermagazijn zich gepresenteerd op de ESEF beurs in Utrecht. De ESEF was een groot succes, de beurs heeft bijna 25.000 bezoekers getrokken. Ook onze stand was zeer succesvol. Van de 400 exposanten zijn wij op de 4e plaats geeindigd qua aantal bezoekers.

Wij vinden het fantastisch dat zoveel mensen bij ons zijn langs geweest en wij willen onze bezoekers hier dan ook hartelijk voor bedanken. Hoe mooi is het dat wij ons bedrijf zo konden presenteren en wij velen van u wat uitgebreider konden spreken!

Feitjes
Van 15 t/m 18 maart 2016 stond Rubbermagazijn op de ESEF-beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Daar hebben wij zo'n 800 bezoekers verwelkomd. Op onze stand konden zij onder het genot van een drankje kennis maken met ons team en met onze producten. Klik hier voor een korte impressie van onze stand en bekijk hier de foto's terug!

Bij ons staat klantenbinding hoog in het vaandel. Daarom streven wij ernaar om onze klanten beter leren kennen. Zo kunnen wij hen gerichter te woord staan, met ze meedenken en indien gewenst oplossingen op maat aanbieden. Wij zijn dan ook erg blij dat wij op de beurs veel van onze klanten persoonlijk hebben mogen ontmoeten. Daarnaast hebben wij tijdens de ESEF beurs met ruim 200 nieuwe geïnteresseerden kennis gemaakt. Dit alles maakt dat wij met trots terugzien op dit evenement.

Indien u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.