Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Optimalisatie website

donderdag, 25 augustus 2016

Bij Rubbermagazijn vinden wij het belangrijk dat onze website gebruiksvriendelijk is en dat het bestellen van producten geen lastige opgave moet zijn. Daarom werken wij continu aan het optimaliseren van onze website.

Zo zijn wij bijvoorbeeld altijd bezig de teksten en productspecificaties van onze producten te verbeteren en uit te breiden met relevante informatie. Zo wordt het voor u nog makkelijker om het juiste product voor uw toepassing te vinden en te bestellen.

Onze website is daarnaast recentelijk uitgebreid met nieuwe drop down menu’s. Indien u met de muis over de verschillende categorieen beweegt, zal er een drop down menu zichtbaar worden. Hier kunt u alle verschillende subcategorieen inclusief voorbeelden van afbeeldingen terugvinden.

Een website kan natuurlijk altijd beter en wij horen dan ook graag van u wat u liever anders ziet of wat u nog mist. Indien u een goede tip voor ons heeft, zouden wij het fijn vinden als u ons hierover een email zou sturen. Ons emailadres hiervoor is: service@rubbermagazijn.nl.

Wij zien u graag terug in onze webshop!