Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Dit doen wij om u die advertenties te tonen die het best aansluiten bij uw interesses en zodat u informatie kunt delen op social media. Meer weten? Bepaal zelf hier uw instellingen.
I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

I.v.m. het Coronavirus zijn onze showrooms gesloten. 

Onze online webshop blijft gewoon open. Houd wel rekening met langere levertijden.

Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Voor 17.00 besteld, Gratis volgende dag in huis
Altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen mogelijk
Voor 17.00 besteld, Gratis binnen 3 dagen gratis bezorgd
Grootste voorraad in de Benelux
Direct afhalen in onze showrooms mogelijk
Terug naar overzicht

Achteraf betalen

Extra informatie over betalen met Billink:

1) Er wordt 3% administratiekosten berekend.
Administratiekosten worden berekend over het totale bedrag incl. BTW. Dit zijn puur de kosten van Billink die wij aan u door berekenen. Onze eigen extra handelingen (loon en arbeid) die moeten worden verricht om deze betaalwijze mogelijk te maken, nemen wij voor eigen rekening. Zie ook onze algemene voorwaarden.

2a) Een particulier moet zijn/haar geboortedatum  invullen.
Om de kredietwaardigheid van u te kunnen nagaan moeten wij in het bezit zijn van uw geboortedatum

2b) Van een bedrijf worden de KvK gegevens gevraagd.
Om de kredietwaardigheid van u te kunnen nagaan moeten wij in het bezit zijn van uw KvK nummer.

3) Houdt u a.u.b. aan de betaaltermijn.
De betaaltermijn van achteraf betalen is 14 dagen, dat wil zeggen dat u de factuur binnen 14 dagen na factuurdatum betaald dient te worden. Wij maken hierop geen uitzonderingen.

4) Mogelijk krijgt u de melding: "Helaas kan er met de ingevulde gegevens geen gebruik worden gemaakt van achteraf betalen. Graag verzoeken we u om een andere betaalmethode te kiezen".
In sommige gevallen, zoals gebruikelijk in de online markt, kunnen wij uw kredietwaardigheid checken met behulp van kredietinformatiebureaus. De uitkomst hiervan kan invloed hebben op de betalingsmogelijkheden die u tot uw beschikking hebt. Wij behouden ons het recht de betalingsmogelijkheid van het ‘achteraf betalen’ voor bepaalde bestellingen niet te accepteren en in plaats daarvan u één van de andere betaalmogelijkheden aan te bieden. Wij vragen om uw begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze ‘Achteraf betalen’. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Let op! Met achteraf betalen is het mogelijk om voor Nederlandse klanten (zowel consumenten als bedrijven) tot € 2.500 op rekening te kopen. Voor Belgische particulieren klanten is dit ook mogelijk; voor Belgische bedrijven helaas niet.

Heeft u vragen over achteraf betalen of een van de andere betaalmethoden, neem dan contact op met onze klantenservice via 085 273 88 50.

Beveiligde verbinding
Rubbermagazijn beschikt over een beveiligde betalingsverbinding. Om zeker te weten dat u zich op de goede pagina bevindt wanneer er transacties plaatsvinden, kunt u kijken of er een slotje te zien is in uw adresbalk. Deze wordt namelijk getoond wanneer er een betaling plaatsvindt op een website.