Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Over Rubbermagazijn

Rubbermagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Snelheid, service en focus op onze cliënten dat is waar het bij ons om draait. Neem een kijkje in onze webwinkel en maak kennis met het grootste assortiment speelplaatstegels, kliktegels, rubber platen, matten, lopers, pakkingmaterialen, afdichtingen, slangen, alsmede diverse kwaliteiten cel- en schuimrubber. Van scherp geprijsde, waterdoorlatende onderhoudsvrije terrastegels, rubber vloeren tot aan profielen en trillingsdempers: wij hebben alles op voorraad. De vele duizenden artikelen in ons assortiment worden voor talloze doeleinden ingezet en toegepast in de meest uiteenlopende sectoren. Van industrie, scheepvaart, machinebouw, landbouw of bouwprojecten, tot vrije tijd, sport en recreatie, overal kunt u onze producten terugvinden. Kijk maar eens naar technisch geavanceerde producten zoals bijvoorbeeld een voertuig of een praktisch apparaat in het huishouden, onze rubberonderdelen zijn daarin essentieel.

Technikplaza GmbH
In 2016 is het zusterbedrijf Technikplaza GmbH opgericht, Technikplaza is gevestigd in Duitsland. Om diensten van het hoogste niveau aan te kunnen bieden werken beide bedrijven nauw samen. De voorraad, technische kennis en praktische ervaring worden openlijk gedeeld en regelmatig kritisch onderzocht.

Eenvoudige werking en bediening van de website

Een bezoek aan Rubbermagazijn.nl staat garant voor een enerverende online shopping ervaring. Onze online shop is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. U kunt er snel en gemakkelijk uw producten vinden en aankopen. Op onze homepage vindt u een overzicht van onze productcategorieën en aanbiedingen. U kunt er vervolgens voor kiezen om u eerst verder te oriënteren in een bepaalde productcategorie, dan wel direct naar een specifieke subcategorie te navigeren. U kunt uw keuzes vervolgens eenvoudig steeds verder toespitsen door te filteren op bijvoorbeeld materiaalkwaliteit, kleur, afmetingen en dergelijke. Bent u op zoek naar een specifiek product? Gebruik dan onze uitgebreide zoekfunctie. Zo kunt u nog sneller het gewenste product vinden.

Gemakkelijk en veilig winkelen

Iedere klant heeft zijn eigen betalingsvoorkeuren. Daarom bieden wij u diverse mogelijkheden om tussen verschillende, beveiligde betalingsopties te kiezen. Het is mogelijk om uw bestelling vooruit te betalen, direct online te voldoen via uw creditcard of middels een iDeal of Mister Cash betaling. Ook bieden wij u de mogelijkheid op rekening te betalen. Na een correct ontvangen bestelling wordt u tot in detail geïnformeerd over de huidige status van uw bestelling. Wij sturen u na verzending ook een track- en tracenummer waarmee uw  bestelling op de voet gevolgd kan worden. Wel zo gemakkelijk voor u.

Verzending

Bij Rubbermagazijn betaalt u geen verzendkosten voor aflevering binnen Nederland en België, dit ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. Wij streven ernaar om in Nederland alle bestellingen welke wij voor 17:00 uur ontvangen, binnen 48 uur af te leveren. Zendingen naar België worden in de regel binnen 3 werkdagen afgeleverd. Woont u buiten Nederland of België en u wilt iets bestellen, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Bereikbaarheid en persoonlijke service

Voor een goed advies zijn wij altijd bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail. Ook beschikken wij over een online chat service. Onze uitmuntende service staat centraal en we beschikken over medewerkers die u gerichte adviezen kunnen geven en oplossingen aanbieden. Geen lange wachttijden aan de telefoon en u kunt altijd snel onze reacties en antwoorden tegemoet zien.

Productassortiment

Wij leveren het grootste assortiment aan (technische) rubberproducten in de Benelux uit voorraad. Heeft u een product nodig en kunt u het online niet vinden? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op. We gaan dan graag voor u op zoek. We beschikken ook over mogelijkheden uw producten op maat te produceren of specifiek te laten vervaardigen bij een van onze fabrieken. Ook uw maatwerk is bij Rubbermagazijn dus in goede handen.

Rubbermagazijn

Telefoon: +31 (0)85-273 88 50
E-Mail: service@rubbermagazijn.nl
www.rubbermagazijn.nl