Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Nieuws

Nog meer maatwerk mogelijk met onze nieuwe waterjet snijmachine
Terug naar overzicht
05
07

Nog meer maatwerk mogelijk met onze nieuwe waterjet snijmachine

Sinds kort beschikt Rubbermagazijn over een hypermoderne waterjet snijmachine.

Met deze snijmachine kunnen wij nu ook rubber en andere materialen tot ca. 10cm dik loepzuiver in iedere gewenste vorm snijden. Materialen die wij kunnen verwerken zijn: volrubber, celrubber, mosrubber, rubbergranulaat, kunststoffen en metalen.

De computergestuurde waterstraal snijmachine werkt door middel van een zeer krachtige waterstraal. Watersnijden is zeer nauwkeurig. Er wordt geen warmte in het materiaal gebracht, waardoor de eigenschappen en structuur van het materiaal gelijk blijven; er vindt geen verkleuring of vervorming plaats. Door de grote kracht van de straal wordt een vrijwel braamloze snede verkregen van een constante, hoge kwaliteit. Dit maakt deze snijtechniek uiterst geschikt voor de meest uiteenlopende componenten die o.a. worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, medische technologie, machinebouw en in de techniek.

Bij Rubbermagazijn werken klantgerichte vakmensen met jarenlange ervaring en uitvoerige kennis van onze materialen. Deze materialen halen wij uit onze eigen ruime voorraad, waardoor wij een snelle levertijd en uiterst competitieve prijzen kunnen hanteren.

U kunt bij Rubbermagazijn terecht voor zowel enkel- als serie bestellingen. Meer informatie of een offerte kunt u bij ons opvragen door een e-mail te sturen naar service@rubbermagazijn.nl met daarin het door u gewenste product of materiaal, voorzien van een tekening of een .dxf of .dwg bestand. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.