Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Nieuws

Bezoek ons op de ESEF beurs 2016 in Utrecht!
Terug naar overzicht
26
02

Bezoek ons op de ESEF beurs 2016 in Utrecht!

ESEF is de vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. De plek om zaken te doen. De plek voor Rubbermagazijn. Hier kunnen wij laten zien wat wij allemaal in huis hebben, hoe breed ons spectrum aan technische rubber en aanverwante producten is.

Wij zijn dit jaar dan ook prominent aanwezig met een bijzondere stand (nr. 03.A112) in Hal 3, het gedeelte van de beurs waar Kunststof & Rubbertechnologie vertegenwoordigd is.

ESEF 2016 zal plaats vinden van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 maart 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Kom langs en maak persoonlijk kennis met ons: onze producten en onze superieure service. Wij helpen u graag met al uw vragen en kunnen desgewenst heel snel ter zake komen!

Speciaal voor deze beurs hebben wij een fantastisch programma gelanceerd voor onze (vaste) zakelijke klanten. Graag leggen wij het ter plekke aan u uit en schrijven wij u in!

Wij hopen u dan ook heel graag op de beurs te begroeten. Onze gezellige bar: de plek om nieuwe contacten te leggen, de plek om goede zaken te doen.

Geïnteresseerd?
U kunt zich hier kosteloos aanmelden. Indien gewenst kunnen wij u ook een digitale uitnodiging toesturen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.