Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Nieuws

NIEUW in ons assortiment: Silicone slangen
Terug naar overzicht
10
03

NIEUW in ons assortiment: Silicone slangen

Wij doen er alles aan op ons assortiment uit te breiden en up-to-date te houden. Daarom hebben wij een nieuwe categorie toegevoegd aan ons assortiment: silicone slangen.

Silicone slangen veroveren de automotive markt
Daar waar vroeger speciale rubberslangen vloeistoffen of gassen van het ene deel van de motor naar het andere brachten, worden nu silicone slangen ingezet. Deze slangen zijn bij uitstek geschikt om extreem hoge temperaturen en hoge werkdruk te weerstaan. Met eigenschappen als goede temperatuurbestendigheid, flexibiliteit, duurzaamheid, thermische en elektrische isolatie-eigenschappen worden onze silicone slangen met name ingezet voor koelsystemen, verwarmingssystemen, luchtsystemen en voor turbotoepassingen. Door de cleane uitstraling en de verschillende kleurvarianten silicone slangen, worden motoren tot geheel individuele kunstwerken omgetoverd.

Kortom: Met hun goede mechanische eigenschappen en een coole look zijn silicone slangen zijn het moderne antwoord op de behoeftes van de automotive industrie. Bij getunede turbomotoren, in de motorsport, door de autoliefhebber, iedereen past het toe!

Benieuwd naar onze silicone slangen?
We hebben een breed assortiment slangen, bochten, verlopen en overige tussenstukken in heel veel verschillende kleuren en diameters. De siliconen slangen zijn eenvoudig te snijden en met onze speciale slangklemmen te bevestigen. Meer informatie en het uitgebreide productoverzicht vind u bij onze silicone slangen. Is de gewenste slang, bocht of tussenstuk er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice.