Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Tegels met eigen opdruk

De talloze mogelijkheden van een print

Stel u voor: u loopt een showroom binnen, met op de grond duidelijk zichtbaar uw bijzonderste producten, uw logo of een bijzondere tekst. Op de werkplaats, in uw trailer, auto of gewoon bij de entree, overal kan uw logo of persoonlijke afbeelding worden geplaatst. De mogelijkheden zijn talloos om op deze wijze uw onderscheidend vermogen te vergroten. Kies ervoor om uw eigen logo of ontwerp op één of meerdere van onze matten te laten printen.

Maximale afmetingen printwerk

Rubbermagazijn beschikt over een eigen printafdeling. U kunt uw afbeeldingen laten afdrukken op elk oppervlak tot een maximale afmeting van 2000 mm x 4000 mm ( = 2 x 4 meter). Daarnaast is de grootte en scherpte van de print afhankelijk van het aantal pixels, het materiaal en de grootte de door u gekozen tegel(s), mat of plaat.

Let op: de ondergrond kan kleurafwijkingen veroorzaken.

Overzicht van onze bedrukbare producten

U kunt onder andere printen op deze producten:

Automatten
Fitnessvloeren Kliktegels Rubberlopers
Rubber matten PVC-transparant Terrastegels Stalmatten

Bestelproces

Stap 1: Offerteaanvraag

Vul ons offerteformulier in of stuur een mail naar service@rubbermagazijn.nl Ook kunt u bellen met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)85-273 88 50. Zorg voordat u belt, dat u de volgende gegevens bij de hand heeft

  • Het artikelnummer en de beschrijving 
  • De gewenste afmeting van de afbeelding 
  • De gewenste afbeelding bij voorkeur als EPS- of AI-bestand. 
  • Uw naam en eventueel de bedrijfsnaam, adres, e-mail en telefoonnummer

Stap 2: Ontvangst van de offerte

Wij streven ernaar om u binnen 1 werkdag een aanbieding toe te sturen met daarin de levertijd en de prijs. Heeft u haast? Vermeld dat op de aanvraag, we proberen dan binnen 1 uur te reageren.


De vermelde kosten zijn afhankelijk van: 

  • Het soort materiaal 
  • De gewenste aantallen 
  • De print

Stap 3: Bestelling

Zodra u akkoord gaat met de offerte kunnen wij het productieproces in gang zetten. U dient hiervoor uw akkoord te vermelden in de mail. Met uw akkoord stemt u tevens in met onze leveringsvoorwaarden.

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling streven wij ernaar om het printwerk binnen 1 week te produceren.

Stap 4: Levering

Als de productie klaar is ontvangt u van ons een bericht dat uw order gereed is voor verzending. Is dit voor 17.00 uur, dan ontvangt u binnen 48 uur uw bestelling. U hoeft hier niets meer voor te doen. U kunt de zending volgen via track-en-trace.

Desgewenst kunt u uw bestelling ook zelf bij een van onze depots of in onze showroom in Zoetermeer of Nuenen afhalen.

Let op: op maat gemaakte producten worden niet terug genomen.

meer weten

Vragen

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben over rubber op maat dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt hiervoor bellen op +31 (0)85-273 88 50 of een e-mail sturen naar service@rubbermagazijn.nl .

Overig maatwerk

Naast het bedrukken van rubberen matten, platen of tegels, biedt Rubbermagazijn ook de mogelijkheid om andere producten uit ons brede assortiment op maat te leveren: 

Naast het op maat snijden van celrubber, biedt Rubbermagazijn de mogelijkheid om ook andere producten uit ons brede assortiment op maat te snijden.