Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Slangen op maat: altijd exact de benodigde lengte

Silicone slangen en overige slangen

Rubbermagazijn kent een uitgebreid assortiment aan silicone slangen en overige slangen. Tenzij anders vermeld worden de slangen per strekkende meter verkocht. De maximale lengte wordt over het algemeen bepaald door de diameter.

Snijwerk

Alhoewel onze slangen eenvoudig met de hand te snijden zijn, kan het voorkomen dat u een grote hoeveelheid aan slangen, bochten of tussenstukken op een bepaalde afwijkende lengte nodig heeft. Met onze snijmachines is Rubbermagazijn in staat om precies de door u gewenste afmetingen te leveren.

Maximale lengtes

Bij Rubbermagazijn kunt u tussenstukken vanaf 100 mm vinden en slangen tot 200 meter, afhankelijk van de diameter. Hieronder vindt u een indicatie enkele maximale rollengtes. De precieze afmeting van de tussenstukken en de maximale rollengte van het door u beoogde product vindt u op de product pagina's.

 • Silicone slangen vacuüm: 
  50 meter (minimale afname = 1 meter)
 • PVC-slangen (transparant, met inlaag, plat, water, met spiraal):
  20, 50 of 100 meter, afhankelijk van de diameter (minimale  afname = 1 meter)
 • Rubberslangen (EPDM, SBR, NBR) met of zonder omvlechting:
  50, 100 of 200 meter afhankelijk van de diameter (minimale afname = 1 meter)

Slangen Silicone slangen

Bestelproces

Stap 1: Offerteaanvraag

Vul ons offerteformulier in of stuur een mail naar service@rubbermagazijn.nl Ook kunt u bellen met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)85-273 88 50. Zorg voordat u belt, dat u de volgende gegevens bij de hand heeft

 • Indien bekend het artikelnummer en de beschrijving
  Anders graag de gewenste slang en kleur 
 • De benodigde afmetingen: lengte x diameter (minimale afname bij slangen = 1 meter) 
 • Uw naam en eventueel de bedrijfsnaam, adres, e-mail en telefoonnummer

Stap 2: Ontvangst van de offerte

Wij streven ernaar om u binnen 1 werkdag een aanbieding toe te sturen met daarin de levertijd en de prijs. Heeft u haast? Vermeld dat op de aanvraag, we proberen dan binnen 1 uur te reageren.

De vermelde kosten zijn afhankelijk van: 

 • Het soort materiaal 
 • De hoeveelheid verbruikt materiaal (lengte, diameter) 
 • De kleur van het materiaal 
 • De arbeidsuren 
 • De gewenste aantallen

Stap 3: Bestelling

Zodra u akkoord gaat met de offerte kunnen wij het productieproces in gang zetten. U dient hiervoor uw akkoord te vermelden in de mail. Met uw akkoord stemt u tevens in met onze leveringsvoorwaarden.

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling streven wij ernaar om uw slangen op maat binnen een werkdag te produceren en de dag erna te leveren.

Stap 4: Levering

Als de productie klaar is ontvangt u van ons een bericht dat uw order gereed is voor verzending. Is dit voor 17.00 uur, dan ontvangt u binnen 48 uur uw bestelling. U hoeft hier niets meer voor te doen. U kunt de zending volgen via track-en-trace.

Desgewenst kunt u uw bestelling ook zelf bij een van onze depots of in onze showroom in Zoetermeer of Nuenen afhalen.

Let op: op maat gemaakte producten worden niet terug genomen.

meer weten

Vragen

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben over rubber op maat dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt hiervoor bellen op +31 (0)85-273 88 50 of een e-mail sturen naar service@rubbermagazijn.nl .

Overig maatwerk

Naast het op lengte snijden van slangen, biedt Rubbermagazijn de mogelijkheid om ook andere producten uit ons brede assortiment op maat te leveren: