Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Tailledemper type B/F

Cilindrische getailleerde trillingsdempers hebben een specifieke diabolo vorm. Deze vorm zorgt voor extra flexibiliteit en vering voor een uitstekende opname van trillingen. Type B/F is voorzien van zowel uit- en inwendige schroefdraad en wordt door Rubbermagazijn in verschillende afmetingen uit voorraad geleverd.

5 Producten

Bekijk 100 per pagina

Tailledemper type B/F

Cilindrische - getailleerde - trillingsdempers: extra flexibiliteit en vering

Cilindrische trillingsdempers, ook wel tailledempers genoemd, worden met name toegepast op die plaatsen waarbij naast drukbelasting sprake is van zijwaartse belasting (afschuiving). Maar ook in situaties waarbij sprake is van een lichte trekbelasting kan dit type demper ingezet worden. De maximaal toelaatbare belasting bij zijwaartse druk ligt echter wel aanzienlijk lager dan de toegestane belasting bij drukkrachten in de richting van de lengteas.

Onze type F dempers zijn geschikt voor lichte tot middelzware belastingen en worden veel toegepast in de apparaten- en machinebouw, constructiebouw, scheepvaart, en automotive industrie.

Voor technische specificaties en gedetailleerde informatie over deze producten kunt u op het door u gewenste product klikken. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Cilindrische trillingsdempers van Rubbermagazijn zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen:

- Type A/F is voorzien van een aan 2 zijden externe schroefdraad.

- Type B/F heeft een 1 zijde externe en 1 zijde interne schroefdraad.

- Type C/F heeft aan 2 zijden een inwendige schroefdraad.

Rubber tailledempers zijn ook wel bekend als type TP.

Heeft u vragen over onze trillingsdempers of staat het door u gewenste product niet op onze website?

Onze klantenservice helpt u graag verder.

Zoekt u een ander product?

Wij hebben verschillende typen trillingsdempers in ons assortiment, voor verschillende toepassingen. Wilt u advies over de juiste producten voor uw toepassing? Neemt u dan contact met ons op.