Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Conisch type K/E

Deze zeer robuust uitgevoerde en taps toelopende trillingsdempers worden met name toegepast op die plaatsen waar stootvormige belasting kan voorkomen, of ter begrenzing van bewegingen van onderdelen in bewegende machines. Type K/E dempers zijn voorzien van interne schroefdraad en worden door Rubbermagazijn in een aantal verschillende afmetingen uit voorraad geleverd.

4 Producten

Bekijk 100 per pagina

Conisch type K/E

Robuuste conische trillingsdempers voor zware drukbelastingen.

Conische trililngsdempers worden veel gebruikt in de kranenbouw, machinebouw, scheepvaart, automotive sector en in de industrie. Deze robuuste dempers lopen taps toe en zijn geschikt voor middelzware tot zware druk- en stootbelastingen. Ook zijn deze trillingsdempers te gebruiken als vaste aanslag, ter begrenzing van bewegende onderdelen in machines en voor het afveren van machines zoals aggregaten en generatoren.

Gedetailleerde informatie over deze dempers en technische gegevens vindt u op de productpagina’s van de betreffende producten.

Gratis levering in Nederland én België.

Rubbermagazijn heeft type K trillingsdempers in het assortiment in twee uitvoeringen: type K/D met een uitwendige schroefdraad en type K/E met een inwendige schroefdraad. Beide types hebben wij op voorraad in verschillende afmetingen. Voor meer informatie over deze producten klikt u op het door u gewenste product.

Staat de door u gewenste trillingsdemper er niet bij? Neemt u dan even contact met ons op.
Zijn conische trililngsdempers niet wat u nodig heeft?  Heeft u een demper nodig voor een andere toepassing? Kijkt u dan ook eens bij onze andere trillingsdempers.

Zoekt u een product om uw vloer te beschermen tegen zware machines? Rubbermagazijn heeft ook rubbermatten en rubberplaten in het assortiment die voor u interessant kunnen zijn.

Vragen? We horen het graag van u.

Voor vragen of advies over onze trillingsdempers of over onze andere producten, staan onze medewerkers graag tot uw beschikking. Neemt u in dat geval contact op met onze klantenservice.