Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Trillingsdempers

Rubbermagazijn levert een groot assortiment cilindrische trillingsdempers en aanslagdempers in vele afmetingen en uitvoeringen uit voorraad. Trillingsdempers worden toegepast voor het opvangen van schokken en het absorberen van trillingen. Standaard zijn onze dempers uitgevoerd in natuurrubber (NR) waardoor toepassing bij temperaturen van -30°C tot +70°C mogelijk zijn.

204 Producten

Bekijk 100 per pagina

Trillingsdempers

Rubbermagazijn heeft vele types trillingsdempers voor u op voorraad in een groot aantal afmetingen.

Onze cilindrische trillingsdempers zijn bij uitstek geschikt voor universele toepassingen waarbij lichte tot middelzware belastingen zullen optreden. Trillingdempers worden veel gebruikt als noodzakelijke onderdelen in machines en apparaten. Ook zien we onze dempers veelvuldig toegepast worden in bijvoorbeeld uitlaatsystemen, ventilatoren en instrumentenpanelen.

De verschillende types bestaan uit een rond - cilindrisch – elastisch rubberdeel, waarin gevulkaniseerde metalen delen zijn geīntegreerd. De dempers zijn afhankelijk van het gewenste type, voorzien zijn van een externe (uitwendige) of interne (inwendige) metrische schroefdraad of een combinatie hiervan.

Onze cilindrische trillingsdempers, zoals deze voorkomen als type A, B en C zijn geschikt voor toepassing onder zowel druk- alsmede schuifbelasting. De types in de uitvoering D en E zijn feitelijk cilindrische aanslagdempers of machinevoeten en uitstekend geschikt voor drukbelasting en voor het opvangen van schokken.

Indien u het gewenste product niet kunt vinden of zo mogelijk op zoek bent naar specifieke of speciale trillingsdempers of machinevoeten, neemt u dan a.u.b. contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u uiteraard graag verder.