Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Zuigslang groen

Rubbermagazijn levert groene transparante PVC waterslangen voorzien van een witte, robuuste, slagvaste spiraal. Deze flexibele slangen zijn vervaardigd in†de best mogelijke kwaliteit en zowel knikvast alsmede slijtvast. Zeer geschikt voor het †afzuigen en afvoeren van zowel schoon als†vuilwater. Tevens als zuigslang prima geschikt voor vacuŁm toepassingen. Leverbaar in vele afmetingen.

13 Producten

Bekijk 100 per pagina

Zuigslangen groen - waterslangen met spiraal

Universeel toepasbare kunststof slangen - ook voor vacuüm toepassingen

Rubbermagazijn levert deze groene PVC slangen in de allerhoogste kwaliteit. Onze watertransportslangen zijn flexibel en slagvast. Door de aanwezige witte PVC spiraal zijn deze slangen ook bijzonder knikvast en goed geschikt als zuigslangen waarbij zo mogelijk vacuüm (onderdruk) ontstaat.

De kunststof slangen zijn voorzien van een gladde binnenwand teneinde de doorstroming en flow zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Groot voordeel hiervan is verder dat er geen inwendige vervuiling van de slangen kan optreden.

Groene transparante PVC slangen kunnen worden toegepast in tal van sectoren. Denk hierbij aan weg- en waterbouw, de agrarische sector, waterzuivering maar ook aan industrieel gebruik.

Voor een zeer uitgebreide technische productomschrijving klikt u op het product.

Bent u ook opzoek naar andere slangen of producten?

We hebben een uitgebreid programma, Naast slangen leveren wij ook een groot assortiment rubberprofielen, trillingdempers, pakkingmaterialen en celrubber variëteiten.

Het door u gewenste product toch niet kunnen vinden of heeft u specifieke vragen?

Neemt u dan a.u.b. contact op met onze deskundige medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u snel en graag verder.