Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux
< Terug naar het overzicht
Toevoegen aan favorieten

DamFuel 20 glad 22x32mm

Artikelnummer 99001522
Kleur
Eenheidsprijs 0,00
Afname per meter
Kwaliteit NBR
Wanddikte 5mm
Binnendiameter 22mm
Vanaf 5,32 / per meter Info Wij van Rubbermagazijn willen onze klanten graag mee laten profiteren van de hogere efficiency die een grotere bestelling met zich mee brengt. Daarom werken wij met staffelkortingen. Dit betekent: hoe meer u van een product bestelt, hoe lager de stuk-, meter-, of rolprijs wordt. De exacte staffels kunt u uit onderstaande tabel aflezen. De correcte prijs wordt automatisch weergegeven als u het gewenste aantal invult.

De minimale afname is het laagste aantal dat u in de 1e staffel vindt. Om het milieu te sparen kunt u overwegen om alsnog een lager aantal te bestellen, de stukprijs is dan wel relatief hoog.

Incl. BTW (€ 4,40 excl. BTW)
Aantal 0,00
Aantal
per meter
Prijs in euro
Excl. BTW
5-9 7,60
10-24 6,50
25-49 5,00
50+ 4,40

Afname per meter / maximale rollengte = 50 meter

Deze rubber olie- en benzineslang is zeer flexibel en knikvrij. De rubberslang wordt veel gebruikt voor olie, brandstoffen, smeermiddelen, benzine, diesel, hydrauliekolie, lucht en inerte gassen. De olieslangen en benzineslangen zijn temperatuurbestendig bij water bij maximaal 80C. De rubberslang is een uitstekende olie- en weersbestendige slang.

Inwendige diameter: 22mm

Uitwendige diameter: 32mm

Materiaal buitenwand: NBR
Materiaal binnewand: NBR
Materiaal inlage: Textiel
Temperatuur: -20/+80
Barstdruk: 60 BAR
Werdruk: 20 BAR
Buigradius: XXXX mm
Aantal inlage(n): 2
ISO: ISO 1307

Voorraad
Rubbermagazijn is de grootste importeur en distributeur van technisch rubber en aanverwante producten in de Benelux. Met een groot magazijn in Zoetermeer zijn wij in staat om een uitgebreide voorraad aan te houden zodat vrijwel alle producten uit ons assortiment direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij Rubbermagazijn in Nederland via iDeal en in België met MisterCash betalen. Wij accepteren tevens creditkaarten van MasterCard, VISA en American Express.

Gaat uw voorkeur uit naar vooruitbetalen of achteraf betalen op rekening, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor meer uitgebreide informatie klik hier.

Uw bestelling
Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen in Nederland en België. Indien u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Wij zijn veelal in staat om de goederen in Nederland de volgende werkdag reeds te leveren. Bij leveringen naar België kan het voorkomen dat de zending één werkdag later wordt afgeleverd. Op zaterdag, zondag en op feestdagen leveren wij doorgaans niet.

Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Dit kan in onze showroom in Zoetermeer of in een van onze depots. U kiest deze optie dan in het betaalproces. Let op! Indien u voor afhalen kiest, krijgt u van ons per e-mail bericht op het moment dat uw order klaar staat.

Schrijf een eigen review

Reviews door klanten

0
10
Meer over dit product
Suggesties
NBR oliebestendig 35mm L=1000mm
Eigen Merk
NBR oliebestendig 57mm L=1000mm
Eigen Merk

Gratis monster aanvragen

Twijfelt u nog over de kleur of de kwaliteit van een product? Bestel eenvoudig
en gratis een monster van dit artikel om dit te zien voordat u een bestelling plaatst.

Uw monster zal binnen 3 werkdagen aan huis geleverd worden.
Let op u ontvangt hierbij een stuk van het materiaal en niet het hele product.
Uiteindelijke bestelling:
Monster toevoegen

Velden met een   zijn verplicht.