Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Slangen

Het assortiment slangen van Rubbermagazijn.nl bestaat uit diverse rubberen waterslangen, brandstof slangen en diverse soorten pvc slangen. De rubberslangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk.

397 Producten

Bekijk 100 per pagina

Slangen

Een slang voor elke toepassing

Met rubberen waterslangen, brandstof slangen en diverse soorten pvc slangen maar ook oliebestenidge slangen en transparante slangen hebben wij een volledig assortiment rubberslangen die veelzijdige gebruikt worden in de industrie, diverse medische en laboratoria toepassingen, aquaria, modelbouw en kunnen tevens geschikt zijn voor voedseltoepassingen. De rubberslangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk.

Zo bieden wij tegenwoordig ook brandstofslangen aan. Deze brandstofslangen met textiel omvlechting zijn niet geschikt voor loodvrije benzine, biodiesel en injectie- of turbomotoren.

Nieuw in ons assortiment zijn de luchtspiraal kabels. Luchtspiraal kabels zijn gemaakt van superpur en veelvuldig gebruikt voor vrachtwagens. De luchtspiralen hebben een werklengte van 4 meter.

Bent u op zoek naar een slang maar kunt u deze niet op de website vinden, neem dan contact met ons op. Het kan zijn dat wij uw rubberslang wel op voorraad hebben maar niet online kunt vinden. We zouden zelfs voor u uw slang kunnen bestellen, geen probleem bij rubbermagazijn.nl!

Materiaal

Kwaliteit

Kleur

Lengte

Buigingsgraad

Diameter

Binnendiameter

Wanddikte

Lengte benen

Hardheid