Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Silicone slangen recht

Rubbermagazijn heeft een uitgebreide keuze aan universele silicone slangen met diameters variërend van 6 mm tot 152 mm in diverse kleuren. Naast verbindingsstukken van 100 mm lang zijn rechte stukken verkrijgbaar in diverse standaard lengtes tot maximaal 4 meter. Onze drukvaste en robuuste silicone slangen zijn voorzien van meerdere inlagen en inzetbaar tot 180°C. Bent u op zoek naar onze oliebestendige slangen, kies dan voor het filter silicone oliebestendig.

322 Producten

Bekijk 100 per pagina

Rechte silicone slangen - meterstukken, extra lange stukken en tussenstukken

Korte tussenstukken, meterstukken, extra lange slangen: alles direct uit voorraad leverbaar

Producten vervaardigd van siliconen rubber staan garant voor een lange levensduur. De rechte stukken siliconen slang zijn belangrijke onderdelen voor koelings-, verwarmings- en luchtcirculatie systemen.

De standaard rechte meterstukken hebben wij in zeven kleuren op voorraad (glanzend: zwart, blauw, rood, oranje, donkergroen, lichtgroen en mat zwart). Daarnaast bieden wij in een aantal kleuren (zwart, blauw en rood) tevens extra lange slangen van 4 meter aan. De voorgesneden verbindingsstukken van 100 mm verkopen wij in het blauw en zwart (zowel mat alsook glanzend).

Onze olie- en benzine bestendige silicone slangen kunt u makkelijk herkennen aan hun olijfgroene kleur.

Wij raden altijd aan om voor aanschaf van één van onze producten de technische gegevens te raadplegen. Zo hebben bijvoorbeeld onze olie- en benzine bestendige silicone slangen andere eigenschappen dan ons gangbare assortiment silicone producten. Alle relevante technische gegevens staan vermeld op de productpagina’s.

Kunt u de gewenste slangen niet vinden?

Wij werken er continu aan om ons assortiment zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u contact met ons opneemt indien u de door u gewenste kleur of afmeting niet in onze e-shop kunt vinden.

Staat de door u gewenste maat er niet bij? In veel gevallen kunt u dan ook voor een iets ruimere diameter kiezen - tot 1 mm bij kleinere diameters en tot 2 mm bij de iets grotere slangen.

Op zoek naar specifieke componenten? Ga dan naar onze algemene rubriek silicone slangen. Daar vindt u een overzicht van onze rechte stukken, flexibele slangen, bochten en speciale tussenstukken zoals balgen, verlopen of T-stukken. Mogelijk kunt u ook aanvullende onderdelen bij onze trillingdempers of overige slangen vinden.

Kwaliteit

Kleur

Lengte

Binnendiameter

Wanddikte