Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Silicone slangen met spiraal

Flexibele silicone slangen voorzien van een roestvaststalen spiraal beschikken over extra stevigheid zodat er geen knik kan ontstaan tijdens het buigen. Hierdoor wordt voorkomen dat er in de slang gedeeltelijk of zelfs geheel blokkeringen ontstaan. De flexibele slangen van Rubbermagazijn blijven ook bij hoge temperaturen en druk optimaal functioneren. Wij hebben deze slangen in alle basis keuren van ō 9,5 mm tot en ō 51 mm op voorraad.

60 Producten

Bekijk 100 per pagina

Silicone slangen met spiraal: extra stevig en overal gemakkelijk toepasbaar

Een grote selectie meterstukken met stalen spiraal direct leverbaar

Bij flexibele slangen bestaat het gevaar dat deze gaan knikken, zeker als ze wat sterker worden gebogen. Is de kans hierop groot in uw toepassing dan verdienen extra stevige flexibele silicone slangen de voorkeur. Rubbermagazijn heeft speciaal hiervoor silicone slangen voorzien van een roestvaststalen draad in haar programma opgenomen. De draad is tijdens het fabricage proces spiraalvormig door de slang verwerkt. Zo wordt knikken onmogelijk en is de doorstroom van gassen of vloeistoffen zeker gesteld. Met name in industrieŽn met koelings- en verwarmingssystemen waarbij een hoge flexibiliteit is vereist worden deze slangen veel gebruikt. Voor uitgebreide technische details kunt u terecht op onze product detail paginaís.

Wij bieden onze flexibele silicone spiraalslangen aan in de kleuren blauw, groen (licht en donker), oranje, rood en zwart - glanzend alsmede mat.

Zoekt u andere afmetingen of onderdelen?

Heeft u een maat nodig die niet in onze webwinkel wordt aangeboden? In veel gevallen kunt u dan ook voor een iets ruimere diameter kiezen (tot 1 mm bij kleinere diameters en tot 2 mm voor de iets grotere slangen).

Wij werken er voortdurend aan om ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze klanten. Als blijkt dat de door u gewenste afmeting of kleur er niet bij is, neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee voor een passende oplossing.

Andere onderdelen zoals verloopbochten, T-stukken, compensatoren of speciale slangen kunt u vinden onder silicone slangen of slangen.