Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Silicone slangen flexibel

De flexibele silicone slangen van Rubbermagazijn zijn door hun beweeglijkheid uitermate geschikt voor maatwerk. Door de aangebrachte gegolfde vorm in de slangen is het goed mogelijk deze gemakkelijk op de juiste radius of in de gewenste vorm te buigen. De silicone slangen weerstaan makkelijk grote druk en beschikken over een zeer goede functionaliteit tot 180°C. U vindt bij ons een ruim kleurassortiment met verschillende doorsnedes (9,5 - 51 mm).

67 Producten

Bekijk 100 per pagina

Flexibele silicone slangen voor een praktische oplossing

Altijd een grote collectie flexibele meterstukken op voorraad

Soms kan het handiger zijn om voor een flexibele siliconen slang te kiezen dan voor voorgevormde bochten of rechte stukken. Met name bij bewegende delen van een motor of machine, of als de slang veel verschillende wendingen moet maken tijdens de installatie bieden deze goed verstevigde, duurzame slangen veel meer flexibiliteit. De flexibele silicone slangen die Rubbermagazijn aanbiedt zijn van top kwaliteit. U kunt bij ons kiezen tussen de kleuren blauw, rood, mat en glanzend zwart. Wilt u meer weten over de technische specificaties? Kijk dan bij de door u geselecteerde slang, daar vindt u een gedetailleerde lijst.

Zoekt u speciale flexibele slangen, afwijkende maten of kleuren?

Wij werken er continu aan om ons assortiment zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Wij waarderen het zeer als u contact met ons opneemt indien de door u gewenste kleur of afmeting niet op onze website kunt vinden.

Als de juiste diameter er niet bij staat kunt u veelal ook voor een iets ruimere diameter kiezen (tot 1 mm bij kleinere diameters en tot 2 mm bij de iets grotere slangen).

Wellicht hebt u tevens belangstelling voor onze andere onderdelen zoals bochten, concentrische verlopen, expansiestukken, flexibele of speciale slangen. In dit geval verwijzen wij u graag naar onze silicone slangen of naar de overige slangen.