Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Silicone bochten 45 graden

Silicone bochten zijn ideaal voor een optimale prestatie en een strakke vormgeving. Rubbermagazijn heeft een uitgebreid aanbod aan 45 graden silicone bochten in 7 verschillende kleuren met diameters variërend van Ø 6,5 mm tot en met Ø 114 mm. De met polyester versterkte bochten zijn geschikt voor hoge drukken en temperaturen.

122 Producten

Bekijk 100 per pagina

Silicone bochten: voor een strak, fraai en duurzaam leidingwerk

Elke bestelling gratis thuis bezorgd!

De hoogwaardige en universeel toepasbare silicone bochten van Rubbermagazijn worden veelvuldig gebruikt in alle mogelijke voorkomende motoren. De bochten zijn veelal efficiënte verbindingsstukken tussen 2 verschillende onderdelen, maar kunnen ook worden gebruikt om silicone slangen te verlengen of om te leiden. Het materiaal is uitermate geschikt voor toepassingen tot 180°C en prima resistent tegen bijvoorbeeld Glycol (antivries) en UV-straling. Uitgebreide productinformatie vindt u op de individuele product pagina’s.

Rubbermagazijn beschikt over een ruime selectie diameters in de kleuren blauw en zwart (ook mat). Daarnaast hebben wij voor enkele zeer gangbare diameters rode, oranje alsmede licht- en donkergroene bochten op voorraad. De beenlengte is bij alle diameters 150 mm.

Zoekt u andere afmetingen of verbindingsstukken?

Staat de door u gewenste diameter er niet bij? In veel gevallen kunt u dan ook voor een iets ruimere diameter kiezen - tot 1 mm bij kleinere diameters en tot 2 mm voor de iets grotere bochten.

Bent u op zoek naar een andere kleur slang of hebt u een duidelijk afwijkende maat nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zo kunnen wij u helpen het juiste product te vinden.

Bij onze sectie silicone slangen vindt u nog meer onderdelen. Tevens kunt u o.a. rubber EPDM bochten vinden bij de overige slangen.