Voor 17.00 besteld, binnen 48 uur geleverd
altijd gratis bezorgd
Grootste voorraad in de benelux

Silicone bocht verloop 90 graden

De 90 graden silicone bochtverlopen ofwel reduceerbochten van Rubbermagazijn maken het mogelijk om onderdelen met verschillende diameters efficiënt onder een hoek met elkaar te koppelen. Deze reduceerbochten hebben wij standaard op voorraad in alle basiskleuren vanaf het verloop 25/16 mm tot en met het verloop 102/89 mm. De drukbestendige bochten zijn voorzien van een multi-layer constructie en inzetbaar tot 180°C.

111 Producten

Bekijk 100 per pagina

Silicone reduceerbochten 90 graden voor een praktische oplossing

Binnen 24 uur in huis

Onze bochtverloopstukken zijn van silicone en met polyester inlagen versterkt. Silicone is door de superieure eigenschappen een ideale vervanging voor rubber. Zo worden de silicone verlopen van Rubbermagazijn tegenwoordig veelal gebruikt in motor- en machinebouw. Door de reductie in onze 90 graden bocht verlopen is het mogelijk een pijp- of slangstuk met een grotere diameter met een kleinere diameter te verbinden. Een reductieverloop kan tevens worden gebruikt als een mondstuk of verstuiver afhankelijk van de snelheid van de vloeistof flow.

Alle reduceerbochten zijn symmetrisch met een beenlengte van 127 mm. Voor specifieke technische informatie verwijzen wij u graag naar de individuele product pagina.

Zoekt u andere afmetingen of koppelstukken?

Wij werken er continu aan om ons assortiment zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u contact met ons opneemt indien uw gewenste kleur of afmeting er niet bij is.

Naast de uitgebreide standaardvoorraad in glanzend blauw, glanzend zwart en mat zwart beschikken wij tevens over enkele diameters in de kleuren rood, groen en oranje.

In veel gevallen kunt u – indien de door u gewenste maat niet beschikbaar is – kiezen voor een iets ruimere diameter (tot 1 mm bij kleinere diameters en tot 2 mm bij de iets grotere diameters). Mocht u een asymmetrische bocht nodig hebben, dan kunt u de benen eenvoudig inkorten.

Indien u geďnteresseerd bent in verdere silicone producten, ga dan naar silicone slangen, neem een kijkje bij onze pakkingsmaterialen, ons celrubber of bezoek onze silicone profielen pagina.

Kleur

Binnendiameter

Wanddikte